Home Persoane fizice Depozite Fonduri de investitii

Fonduri de investitii

Doresti un randament mai mare decat cel oferit de depozitele bancare? Incearca fondurile de investitii.

BT Obligatiuni

Este un fond bazat pe instrumente financiare cu venit fix, cum ar fi: obligatiuni, certificate de trezorerie sau titluri de stat. In vederea optimizarii randamentelor, fondul poate investi pana la 10% din active in actiuni listate sau alte instrumente financiare cu risc. Se recomanda investitorilor plasarea resurselor pe o perioada de minim 1 luna.

BT Clasic

Este un fond preponderent monetare, investind in titluri de stat, depozite bancare pe termen mediu si scurt sau obligatiuni municipale. De asemenea, maxim 20% din active sunt plasate in actiuni lisatate la Bursa de Valori Bucuresti sau Rasdaq. Se recomanda detinatorilor de unitati de fond plasarea resurselor financiare pe un termen de minim 3 luni.

BT Index

Este un fond ce urmareste structura indicelui ROTX (Romanian Traded Index)in proportie de mininum 75% si nu va investi in actiuni din afara cosului indicelui ROTX. Componenta acestui indice este actualizata permanent pe website-ul oficial al Bursei de Valori Bucuresti, pemitand urmarirea exacta a evolutiei zilnice a acesteia. La modificarea structurii indicelui ROTX, portofoliul Fondului BT Index se adapteaza conform noii structuri. In vederea fructificarii superioare a investitiilor efectuate in unitati de fond prin politica de comisioane de rascumparare, Fondul recomanda detinatorilor de unitati de fond plasarea resurselor financiare pe un termen de minim 1 (un) an.

BT Index Austria ATX

Fondul deschis de investitii BT Index Austria ATX este un produs destinat investitorilor care doresc sa realizeze investitii in piata de capital la un cost redus, intr-un portofoliu de actiuni solide, cu plasamente denominate in Euro, dar nu au timpul sau experienta necesare pentru construirea si monitorizarea zilnica a portofoliului. Este un produs singular in portofoliul administratorilor de fonduri deschise de investitii din Europa de Est si implicit a pietei de capital romanesti, luand ca reper indicele ATX al Bursei de Valori de la Viena.

BT Maxim

Are la baza plasamente in titluri cotate in proportie de mazim 90%, oferind posibilitatea administratorului sa stabileasca structura de plasamente in functie de evolutia pietei. Fondul deschis de investitii BT Maxim se adreseaza in special investitorilor dinamici, mai putin conservatori si care se expun riscurilor prezente in operatiunile din piata de capital. In vederea fructificarii superioare a investitiilor efectuate in unitati de fond prin politica de comisioane de rascumparare, Fondul recomanda detinatorilor de unitati de fond plasarea resurselor financiare pe un termen de minim 1 (un) an.