0%

Povestea Calendis, partener BT Store: aplicatia completa de programari online

19 noiembrie 2018 Timp de citire 5:00 minute

Relatia companii - clienti tine foarte mult de colaborarea directa cu ei si de respectarea timpului, asa incat partea de programari, de acces la serviciile oferite, este esentiala. Calendis, unul dintre partenerii Bancii Transilvania in proiectul BT Store – hub online de solutii complementare bankingului pentru antreprenori - poate fi solutia pentru clienti si antreprenori.

Calendis este un start-up din Cluj-Napoca si o aplicatie cu acelasi nume, care ajuta la organizarea programarilor online, non-stop, la servicii din domenii precum medicina, sport, diferite saloane etc. Pe de o parte, este o solutie moderna pentru clienti, care, prin calendis.ro se pot programa pentru a beneficia de serviciile care ii intereseaza, iar pe de alta parte, este solutia pentru businessuri, prin business.calendis.ro, unde antreprenorii si angajatii acestora pot gestiona programarile si monitoriza activitatea.

Calendis are peste 35.000 de utilizatori activi, iar in decurs de patru ani a gestionat a aproape 60.000 de programari. Investitia in business a fost de peste 350.000 de euro.

Inceputul povestii Calendis, din nevoia de a ajuta antreprenorii sa aiba businessurile mai productive

„In masura tot mai mare, procesele pe care le intreprindem zilnic sunt digitalizate, iar asteptarile noastre devin centrate in jurul usurintei, rapiditatii si eficientei cu care putem efectua aceste procese. Diverse metode folosite in prezent vor deveni depasite, iar adaptarea la noile asteptari va deveni cruciala pentru supravietuire intr-un mediu competitiv. In contextul acestei nevoi s-a nascut si Calendis, un proiect inceput in 2014 in compania clujeana Evozon Systems, dupa zeci de discutii cu detinatori ai diferitelor businessuri care utilizeaza programari pentru a-si desfasura activitatea. In urma acestor discutii au fost descoperite nevoi reale ale afacerilor, pe care un soft cum este Calendis Business le-ar putea acoperi. Softul nostru are scopul de a ajuta businessurile din Romania sa urmeze trendul si sa devina mai productive prin digitalizarea unei parti semnificative din procesele si activitatea acestora” ne-a spus Catalin Corutiu, product manager Calendis

Principalele avantaje aduse de Calendis clientilor

  • Accesand www.calendis.ro, clientii pot gasi intr-un singur loc serviciile sale favorite, dar si sa descopere domenii si firme noi din domenii dintre cele mai diverse, la care se poate programa pentru servicii;
  • Castiga timp prin programare directa, online, de pe calculator sau telefon;
  • Au parte de transparenta in ceea ce priveste intervalul de timp liber in care se pot programa;
  • Primesc SMS de reamintire a programarii facute.

Calendis pentru antreprenori

Antreprenorii care doresc sa foloseasca aplicatia au la dispozitie functionalitatea Calendis Business, foarte utila pentru acele afaceri a caror activitate se bazeaza pe oferirea de servicii pentru care este nevoie de programare. Cu ce ajuta antreprenorii:

  • Crearea si organizarea programarilor
  • Notificari care amintesc clientilor de programare
  • Evidenta clara a clientilor
  • Rapoarte privind programarile, serviciile, clientii si veniturile
  • Inregistarea incasarilor direct in Calendis
  • Posibilitatea de a derula campanii de marketing
  • Anumite setari utile pentru angajati

Punctul forte al Calendis

„Comparativ cu alte aplicatii de acest gen, Calendis ofera un set mai complext de functionalitati care aduc mai mult control asupra proceselor de business. In plus, are si potential de a creste nivelul de performanta, toate acestea incorporate intr-un design prietenos, simplu de inteles si de folosit. Calendis Business garanteaza cresterea performantei afacerii in numeroase aspecte ale activitatii acestuia” adauga  ne-a spus Catalin Corutiu.

In urma folosirii aplicatiei timp de 3 luni, clientii Calendis au observat o scadere cu 50% a ratei de neprezentare a clientilor programati la diverse servicii, mai ales datorita SMS-urilor de reamintire primite de acestia in ceea ce priveste programarile.

Parteneriatul Banca Transilvania – Calendis, bazat pe buna relatie si dezvoltat „natural”

“Am un prieten medic, digitalizat, care si-a dat seama de beneficiile pe care le ofera un sistem de programare automata a consultatiilor, astfel incat, plin de entuziasm si-a facut propria aplicatie impreuna cu un prieten de-al lui, programator. Dupa o programare pe care mi-am facut-o pe site-ului lui, i-am recomandat Calendis. A renuntat la aplicatia lui si foloseste Calendis acum. De ce? Pentru ca la un business mic, antreprenorial, nu are sens sa investesti intr-un produs propriu atunci cand ai pe piata un produs dedicat. Un produs care are o echipa de dezvoltare dedicata cu focus pe dezvoltarea lui continua, care se adapteaza multitudinilor de tipuri de business din piata si care este mult mai accesibil ca si pret. Calendis este un tool de baza pentru orice prestator de servicii si il recomand!” – Daniel Szekely, Director Coordonator - IMM si Microbusiness, Banca Transilvania

„Parteneriatul cu BT este fondat pe relatia buna pe care o aveam dinainte cu Banca Transilvania si s-a dezvoltat natural, avand in vedere ca atat focusul Calendis, cat si al bancii este acela de a sustine IMM-urile. Cu ajutorul echipei si know-how-ului BT, chiar am setat impreuna o parte dintre functionalitati” ne-a spus Catalin Corutiu, product manager.

Ca parte din proiectul BT Store, Calendis si Banca Transilvania ofera antreprenorilor reduceri la abonamente, astfel:

Planuri de viitor pentru contributia la dezvoltarea smart-city-urile din Romania

„Dorim sa ajutam IMM-urile sa poata deservi o parte cat mai mare din comunitatile carora se adreseaza. Pentru noi este important sa construim un ecosistem in care sa inglobam clientul, persoana de la receptie, specialistii, administratorii si antreprenorii, ecosistem in care toti sa aiba o comunicare rapida si facila” ne-a spus Catalin Corutiu. Acesta a adaugat: „Prin Calendis, vrem sa continuam sa contribuim la transformarea oraselor din Romania in orase smart, alaturi de alte aplicatii si soft-uri care usureaza si eficientizeaza difereite procese cu care oamenii au legatura zilnic. Clujul, orasul in care inclusiv Calendis s-a nascut, se ajuta tot mai mult de aceasta dinamica a digitalizarii si credem ca si alte orase din Romania, inclusiv IMM-urile locale, pot profita mult mai mult de ceea ce era digitala ofera”.

Ți-a plăcut acest articol?
1
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.