01 septembrie 2017

BANKschet, 2 zile de shopping bancar online pentru suporterii baschetului

Iubesti baschetul, asa ca noi. Si mai stim ca, fiind fan baschet, esti si fan shopping. Fii pe faza, luni, 4 septembrie, de la ora 00, pana in 5 septembrie, ora 24! Lansam o noua campanie de shopping bancar online, iar de aceasta data punem in aceeasi echipa bankingul cu baschetul: BANKschet. Pentru ca tot este vremea competitiilor de baschet datorita Eurobasket, care are loc in aceste zile. Clujul este unul dintre orasele-gazda, iar BT, partenerul principal al acestui eveniment sportiv, cel mai mare organizat in Romania.

Campania BANKschet, care are loc pe siteul BT, vine cu produse cool, bonusuri si gratuitati, depinde de tine ce alegi. Cardul de cumparaturi STAR iti aduce 100 de lei in puncte STAR, pe care le poti folosi la alte cumparaturi. Sau poti comanda un card BT personalizat cu poza pe care o doresti - poate cu Eurobasket, cu Echipa Nationala de Baschet a Romaniei sau cu jucatorul tau preferat – iar acest card iti aduce cadou 50 de lei. Ori poti comanda Bratara BT Contactless, care poate fi folosita pe post de card bancar. Vestile bune continua: BANKschet iti aduce si abonament gratuit, timp de 3 luni, la BT24 Internet Banking si Mobile Banking. Doar sa pui in cos (nu de baschet :)) unul sau mai multe dintre produsele prezentate.

BT + baschet + EuroBasket = BANKschet

Avem “antrenament” cu campaniile de shopping bancar, de la Bank Friday, Bank to school, Un mai muncitoresc, BaBeTe sau DragoBT, la cea mai noua dintre ele, BANKschet. Ce ne-a inspirat? Baschetul si, pe moment, Eurobasket, Campionatul European de Baschet Masculin, organizat in 1 – 7 septembrie in Cluj-Napoca, iar in paralel si pana in 17 septembrie, in Tel Aviv, Helsinki si Istanbul. Banca noastra este suporterul numarul 1 al baschetului romanesc si partenerul principal al Eurobasket 2017. De la sustinerea baschetului la o campanie tematica de shopping bancar nu a fost decat un pas sau … o pasa :).

Echipa BANKschet

2 carduri, bratara contactless, Internet Banking si Mobile Banking de la BT sunt echipa BANKschet. Uite detalii despre fiecare “jucator” :) si ce are pentru tine, ca fan baschet:

CADOU 100 de lei in puncte pe cardul STAR de la BT

Mai intai, iti spunem de ce cardul STAR e … star J: de fiecare data cand platesti cu el, primesti puncte de loialitate (tot STAR) sau poti face cumparaturi in rate fara dobanda la cei peste 10.000 de parteneri ai programului STAR, din domenii dintre cele mai diverse: de la fashion, la agentii de turism, home deco etc. Cu alte cuvinte, si la baschet, si cu cardul STAR, cu cat ai mai multe puncte, cu atat e mai bine.

Ce inseamna punctele STAR? Pentru fiecare cumparatura facuta cu cardul STAR primesti pana la 15% din valoarea ei, in puncte care se acumuleaza pe card. Adica, e ca un fel de scor la meci si, cu cat mai multe puncte, cu atat mai bine, doar ca aici 1 punct STAR inseamna 1 leu.

Mai mult decat atat: punctele STAR le poti folosi ulterior la alte cumparaturi la partenerii STAR. Aplica  pentru un card pe care sa primesti de la banca cel putin 2.000 de lei. Apoi trebuie sa dai fuga la un bancomat BT pentru a-l activa pana in  30 septembrie a.c. , iar apoi te poti bucura de cumparaturi!

 

Cardul BT personalizat cu poza

Cardul BT personalizat cu poza este cool de tot. Pe langa ca poate arata cum vrei tu, datorita BANKschet ai cadou 50 de lei!

Ce spui de o poza cu jucatorul de baschet preferat? Suna bine, arata bine.

Bratara BT contactless, tot timpul la … indeMANA

Vrei sa iesi la plimbare sau…sa joci baschet cu prietenii si nu vrei sa iei portofelul sau cardul cu tine? Bucura-te de confortul pe care ti-l aduce Bratara BT Contactless! Da, da, bratara pe post de card bancar, cu acces la banii din contul curent. Te ajuta sa faci shopping rapid, in tara si in strainatate.

Daca esti deja clientul nostru si ai deja un card de debit BT, e perfect. Bratara va fi un stil nou de a face shopping, in locul cardului.

Daca nu esti client BT sau nu ai inca un astfel de card la banca noastra, aplica si ne ocupam noi sa primesti unul impreuna cu bratara.

BT24, Internet Banking si Mobile Banking, gratuit 3 luni

Cu BT24 Internet Banking si Mobile Banking totul este mai simplu. Acum poti sa faci banking asa cum vrei: non-stop si rapid, asa incat sa ai timp si pentru tine, si pentru pasiunile tale, cum ar fi de baschetul.

Internet Banking sau Mobile Banking?

  • Ai deja “antrenament” cu BT24 Internet Banking? Poti aplica pentru BT24 Mobile Banking, gratuit pentru 3 luni.
  • Nu ai BT24 Internet Banking? Poti aplica pentru BT24 Internet Banking & Mobile Banking, gratuit, tot pentru 3 luni.

BT24 Mobile Banking se poate achizitiona doar impreuna cu BT24 Internet Banking pentru ca, fiind coechipieri, sunt tot timpul impreuna J. Oferta este pentru tine daca nu ai avut in ultimele 12 luni Internet Banking si/sau Mobile Banking de la BT.

Banking la inaltime cu BANKschet!