19 noiembrie 2018

#BTStory – Daisler Print House, locul in care poti personaliza orice

Afacerile de familie au un farmec aparte. Asta, poate si din cauza ca odata cu fraiele afacerii, se transmit si valorile, pasiunea si principiile care stau la baza ei.

Daisler Print House nu e doar o alta afacere de familie. E marea familie de specialisti in printuri, din Cluj ... 37 la numar, mai exact.

Reprezentantii generatiei tinere, Andi, Dani si Anca, au reusit sa faca o treaba foarte buna si sa puna umarul la dezvoltarea afacerii, continuand ceea ce familia Daiszler a inceput acum 15 ani.

Daisler Print House sunt o parte importanta din comunitatea locala, atat prin evenimentele in care s-au implicat pana acum, cat si prin initiativele pe care le sprijina cu mare drag.

Si nu doar atat, au si proiectele lor proprii, pe care le-au dezvoltat prin Daisler Print House si pe care le-au transferat ulterior catre asociatia cu acelasi nume, infiintata tocmai pentru proiectele de CSR pe care le desfasoara. Putem mentiona aici "Strada Potaissa, care e unicul Street Delivery din tara costumat intr-o piata de flori "altfel", cu scopul de a da viata unei strazi ... sau "Lights ON", care e primul concurs de idei si concepte pentru iluminatul festiv din Romania" - ne spune Andi.

Descopera mai multe in video-ul realizat la ei:

 Daisler Print House, business cu initiativa, sustinut cu mandrie de Banca Transilvania.