#BTStory – O poveste asortata unui stil de viata sanatos si echilibrat: Luna Solai

O poveste care ne-a cucerit pe deplin, inceputa ca o afacere de familie in localitatea Luna din judetul Cluj. 

Acum, brandul Luna Solai produce ulei de floarea soarelui, rapita, in, canepa, nuca si dovleac, toate obtinute exclusiv din samanta romaneasca, iar recunoasterea calitatii produselor nu a intarziat sa apara. 

Evaluarile efectuate de iTQi (Institutul de Calitate si Gust de la Bruxelles), a recunoscut calitatea produselor si le-a recompensat cu stele de aur. Similar cu celebrul ghid Michelin in gastronomie, ITQI nu organizeaza un concurs, ci o evaluare/recunoastere de produse pe baza meritelor proprii. Numai produselor care au primit o nota mai mare de 70% li se va acorda distinctia “Superior Taste Award” cu una, doua sau trei stele de aur. 4 dintre produsele Luna Solai au primit aceasta recunoastere, iar uleiul presat la rece de floarea soarelui este singurul produs alimentar romanesc evaluat in ultimii 4 ani de catre juriu cu 3 stele din maximul de 3.

In plus, incepand cu anul 2014, Luna Solai a primit calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru uleiurile presate la rece. 

 

Luna Solai este un business romanesc sustinut, cu mandrie, de Banca Transilvania.