0%

IT HIT: “Ne dorim clienti care nu se tem de tehnologie. Povestea celui mai nou partener BT Store

18 iulie 2019 Timp de citire 5:00 minute

IT HIT este unul dintre cei mai noi parteneri ai BT Store, platforma online de solutii complementare bankingului pentru antreprenori, lansata de Banca Transilvania pentru a oferi #maimultdecatbanking. Compania, cu experienta in WEB Design si IT Outsourcing, ofera solutii la toate nevoile digitale ale celor care au firme – de la implementare, dezvoltare, suport si pana la mentenanta - indiferent de domeniul de activitate, cifra de afaceri sau de numar de angajati.

 

La 5 ani de la lansare, IT HIT lucreaza cu antreprenori din 5 industrii - transport, retail, servicii, telecomunicatii si productie -, iar pana acum a scris peste 100.000 de coduri. Haideti sa-i aflam povestea!

 

Amintiri (despre IT) din copilarie. Se intampla prin 1990

“Totul are legatura cu un moment din copilarie, cand tatal meu mi-a adus acasa primul meu calculator. Se intampla prin 1990, cand am primit cu mare bucurie un computer 8086. Din acel moment am stiut ce vreau sa fac: calculatoare! De la retelistica, la programare, de la jocuri de strategie la configurare PC. Nu cred ca a fost ceva ce sa nu fi incercat si chiar daca cochetam cu stiintele juridice, ma intorceam mereu la marea mea pasiune, IT-ul” – isi aminteste Horia Flueras, Managing Partner, IT HIT.Primul pas a fost sa ma angajez intr-o companie mare la vremea aceea, ca System Engineer. In cei 10 ani petrecuti acolo, am invatat enorm, m-am maturizat, am prins incredere in mine si in ideile mele. Cand am constatat ca viziunile mele despre viitor au inceput sa fi divergente de ale companiei in care lucram, am decis ca este momentul unui nou INCEPUT. Recunosc ca inclusiv aparitia celor 2 copii ai mei a fost un factor hotarator pentru ca mi-am dorit mereu sa fiu antreprenor, sa construiesc o companie echilibrata, bazata pe niste principii serioase, pe care sa o conduc la un moment dat cu fiul meu, pana cand va putea sa o preia. Astfel, a inceput in 2014 povestea IT HIT, care a crescut sub ochii mei, odata cu copiii, companie care am dorit sa fie un adevarat … hit in domeniul IT”. – a continuat Horia Flueras.

 

Cele mai mari 3 provocari pentru IT HIT: gasirea unui sediu adecvat, angajatii potriviti si schimbarile legislative

Ca orice firma, IT HIT a trecut de-a lungul anilor prin provocari. Primul dintre acestea a fost gasirea unui sediu decent pentru un start-up si continuand cu gasirea angajatilor potriviti, responsabili, care sa corespunda profilului firmei. La acestea se adauga provocarile date de schimbarile legislative continue.

 

IT HIT, special creat pentru tinerii antreprenori

Antreprenorii care au nevoie de solutii digitale gasesc la IT HIT un sistem software complet optimizat SALES HIT CRM. „Va intrebati de ce spunem ca a fost creat special pentru tinerii antreprenori? Pentru ca am fost si noi la inceput, stim ce inseamna un buget limitat si nevoia de tehnologie pentru a beneficia de informatii in timp real, de aceea softul creat de noi se muleaza pe nevoile lor atat din punct de vedere financiar, cat si operational.” - spune Madalina Peicu – Sales Manager IT HIT.

 

„Nevoia digitala”, in stransa legatura cu cresterea antreprenorilor. Si invers J

Cum activitatea companiei este legata direct de IT, nevoia digitala este cea care ii aduce pe antreprenori la IT HIT. “Venim in ajutor cu solutia SALES HIT CRM, prin care ii ajutam pe clienti sa isi creasca vanzarile, sa eficientizeze relatia cu clientii, sa ia decizii de marketing cat mai bune si sa isi creasca vanzarile.“ – spune Madalina Peicu. Iar Horia Flueras completeaza: “Ne dorim clienti care nu se tem de tehnologii noi, care sunt inovatori si care au curaj sa se bazeze pe solutiile propuse de noi.  IT HIT este locul unde clientii se vor intoarce mereu pentru rezolvarea sau gasirea unor solutii eficiente si sigure, care sa raspunda nevoilor lor”.

 

Parteneriatul Banca Transilvania – IT HIT: Nu ne-am gandit, pana sa ne intalnim cu cei de la BT, sa dezvoltam un produs software cu vanzare online”

“Parteneriatul cu Banca Transilvania este o mare realizare pentru noi. Nu ne-am gandit, pana sa ne intalnim cu cei de la BT, sa dezvoltam un produs software cu vanzare online, a fost o provocare mare care ne-a atras atentia si ne-a placut. In primul rand ne-a placut ideea de a dezvolta o solutie special pentru antreprenorii din Romania, sa fim langa ei la inceput de drum si sa ajutam la dezvoltarea si promovarea afacerii acestora. Colaborarea cu Banca Transilvania ne ajuta sa ajungem mai usor la antreprenorii din Romania, sa ne prezentam si alta ramura de produse a companiei noastre, cele destinate IMM-urilor si impreuna sa reusim sa formam relatii si parteneriate de durata” – spune Madalina Peicu.

 

 

 

Oferta IT HIT pentru antreprenori: 3 pachete & discounturi prin BT Store

Prin platforma BT Store antreprenorii care sunt clienti ai bancii au acces la 3 oferte ale IT HIT – Standard, Small si Micro – toate, solutii software de business, optimizate in functie de managementul oportunitatilor de vanzare si de modul de gestionare a clientilor.  

Aceasta este povestea IT HIT, o idee care s-a nascut din pasiunea pentru IT si “crescuta” impreuna cu antreprenorii carora le face viata (si afacerea) mai usoara.

Ți-a plăcut acest articol?
5
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.