29 ianuarie 2018

Povestea BT Pay, singura aplicatie wallet din Romania, cu care se pot face cumparaturi cu telefonul

Oare ce este BT Pay? BT + Pay = BT Pay, aplicatie de tip wallet pentru cumparaturi contactless si transfer de bani cu telefonul. Cu alte cuvinte, odata descarcata pe smartphone-uri cu Android si iOS, transforma telefonul intr-un portofel digital. Este pentru clientii Bancii Transilvania, indiferent de cardul BT pe care il au – de debit, de cumparaturi sau de calatorii, Visa sau Mastercard.

                                                          

Lansat la finalul lui ianuarie 2018, BT Pay schimba experienta pe care o aveam pana acum la cumparaturi, atunci cand dorim sa le platim contactless. Dar si cum trimitem bani spre alte persoane sau dintr-un cont personal in altul. Nu ai la tine cash si trebuie sa platesti ceva? Nicio problema! Ti-ai uitat cardul acasa si ti-ai dat seama tocmai cand trebuia sa platesti ultima achizitie? Se mai intampla! Sau vrei sa ii trimiti rapid bani prietenului tau? Daca tot ai telefonul tot il ai la tine, de acum inainte sa stii ca te poate ajuta inclusiv sa platesti ceea ce cumperi in magazine sau sa trimiti bani cat ai spune … piiiing!

 

9 luni, 30 de colegi in echipa si alti 300 de „voluntari” BT pentru etapa-pilot

Povestea BT Pay a inceput acum 9 luni, in 2017, iar lansarea din 29 ianuarie a.c. vine dupa o perioada-pilot, in care o echipa de 300 de voluntari din echipa BT s-a implicat direct cu feedback-uri care mai de care. De dezvoltarea, cresterea de pana acum a aplicatiei, din cadrul bancii noastre, s-a ocupat o echipa formata din aproximativ 30 de colegi, cu specializari dintre cele mai diverse: Carduri, Project Management, IT, Digital, Marketing & Comunicare. All 4 one: BT Pay :).

 

Cu BT Pay, cumparaturi si transfer de bani la indemana

Iata cu ce te ajuta BT Pay:

  • Atunci cand trebuie sa platesti ceva, in tara si in strainatate. E foarte simplu: cat trebuie sa apropii smartphone-ul de terminalele contactless ale comercianților.
  • Atunci cant trebuie sa trasferi bani - intre cardurile proprii sau catre ale altor persoane - prieteni, familie etc. 
  • Atunci cand doresti sa stii mai multe detalii despre tranzactiile facute cu cardul/cardurile BT sau cati bani mai ai in cont
  • Daca vrei sa ai la indemana ofertele bancii si pe cele ale partenerilor Programului STAR, dedicat celor care au carduri de cumparaturi de la Banca Transilvania. 

 

Nerabdator sa descarci aplicatia?

Uite cateva detalii:

  • Daca esti client BT, este primul pas
  • Daca ai smartphone cu Android şi iOS, e al doilea pas inainte
  • Apoi intra pe Google Play Store sau App Store, descarca aplicatia BT Pay si adauga in format digital cardurile pe care le ai la banca noastra
  • Acum poti iesi la cumparaturi doar cu telefonul

 

Spor la shopping, cu BT Pay platesti tot ce vrei sa iei!