19 iunie 2017

Povestea programului de loialitate Star dedicat celor care au carduri de cumparaturi BT

Programul de loialitate STAR este dedicat acelora dintre voi care folositi cardurile STAR: Forte, Gold, Platinum sau Forte pentru Medici, Business Silver si Gold atunci cand faceti cumparaturi. Cardul STAR este un card de cumparaturi (de credit) care iti aduce beneficii suplimentare: puncte de loialitate STAR sau posibilitatea de a cumpara in pana la 12 rate fara dobanda ce vrei tu de la magazinele partenere. Cu punctele STAR poti sa faci alte cumparaturi la cele peste 10.000 de magazine care fac parte din programul BT. Un punct = 1 leu.

De asemenea, pentru a putea face cumparaturi cat mai usor, am lansat, in iunie a.c., aplicatia de shopping STAR.card, foarte utila pentru cei care aveti unul din cardurile de cumparaturi STAR. Aplicatia ajuta sa fie la indemana ofertele comerciantilor care fac parte din programul de loialitate STAR, promotii exclusive, dar si alte facilitati. Aplicatia este disponibila atat in App Store, cat si in Play Store.

Programul de loialitate STAR a crescut mult de la lansarea lui, de acum 6 ani, asa incat avem ocazia sa va spunem povestea lui.

 

Cum a venit ideea lansarii programului STAR

Prin lansarea programului STAR, respectiv a beneficiilor de puncte de loialitate si cumparaturi in rate fara dobanda, ne-am dorit sa va aducem cat mai multe facilitati, dar si facilitate pentru comercianti care adera la program. Pe langa acestea, am venit cu cele 2 ingrediente: puncte STAR, acordate ca procent din cumparatura, daca optezi pentru plata integrala sau plata in pana la 12 rate fara dobanda.

Daca plata in rate o stiai deja, povestea cu punctele STAR nu a fost deloc usor de facut cunoscuta. De la parteneri la posesori, ce fac aceste puncte? Impreuna cu partenerii am inceput sa educam piata, demers pe care il continuam si azi. Daca ai cardul STAR poti obtine pana la 10% din valoarea cumparaturii platind cu cardul, fara sa faci un efort suplimentar.

Ne amintim cu drag un testimonial de-al unui client de-al nostru care ne spune ca isi cumpara pantofi in fiecare an doar din punctele STAR.

Am inceput cu 700 de magazine partenere si cu obiective ambitioase, au fost alaturi de noi chiar de la lansare si au ramas si astazi: Praktiker, Flanco, Eximtur, Perfect Tour, Aerotravel, Benvenuti, Bigotti, Clinica Regina Maria, Pada Murre …..si, de la o luna la alta, reteaua s-a extins. Azi ne mandrim cu peste 10.000 de magazine partenere, din diverse arii de activatate si cu branduri de renume in portofoliu, printre care amintim: Dedeman, Cora, eMAG, Altex, Media Galaxy, Evomag, F64, Cinema City, Bigotti, Mobexpert, Staer, Lem’s, Naturlich, JYSK, KIKA, Paralela 45, Christian Tour, IL Passo,ECCO, Chicco, Noriel, Diverta, Optiblu, Groupama, Jolidon, Therme, Worldclass.

Programul STAR a fost un motor de crestere pe mai multe planuri: numarul cardurilor de credit si a POS-urilor BT s-a dublat, (in prezent sunt peste 330.000 carduri de credit, si peste 38.000 POS-uri), comportamentul posesorilor de carduri de credit s-a imbunatatit de la un an la altul, crescand apetitul pentru plati, in prezent aproape 90% din tranzactiile facute cu aceste carduri sunt cumparaturi.

Pe parcursul proiectului, cardurile au primit o noua imagine si sunt toate sub un singur brand: STAR Card.

 

Cum poate un magazin sa devina partener STAR

Un magazin poate intra in programul STAR, foarte simplu: fie un reprezentant ne viziteaza direct intr-o unitate BT, fie aplica pe site-ul starbt.ro, sectiunea business: http://www.starbt.ro/recomanda-magazin-business/ si va fi contactat de un coleg de-al nostru pentru detalii.

               

Cate persoane sunt in echipa STAR

Echipa STAR e una mare si fiecare dintre colegii nostri contribuie la succesul lui: colegii care se ocupa de carduri, cei care se ocupa de marketing si comunicare, cei care inroleaza comerciantii in program, colegii din sediile noastre care prezinta clientilor cardurile si cei din echipa Call Center.

 

Aplicatia STAR, oferte la indemana

Ai agenda plina, pofta de shopping, dar si card de cumparaturi STAR. De acum inainte, te ajuta aplicatia de cumparaturi STAR.card. Ce iti aduce ea?

  • Oferte de la partenerii STAR din oras, dar si partenerii online
  • Oferte exlusive prin intermediul aplicatiei cu reduceri si vouchere pentru utilizatori, la magazinele partenere STAR
  • Oferte BT, accesul la plata in rate fara dobanda la comercianti care nu sunt in programul STAR
  • Interesat de distanta pana la partener? Aplicatia va duce acolo si va arata si cea mai apropiata locatie
  • Informatii despre partenerii STAR: numarul de rate fara dobanda si cate puncte puteti acumula
  • Liste de cumparaturi care pot fi completate de familie sau de prieteni

 

Spor la cumparaturi cu cardurile si cu aplicatia STAR!