Spark Week

Anul proiectului

2019 - 2020

Beneficiari

Entrepreneurship Academy

Categoria

educatie

Spark Week

In sezonul festivalurilor de muzica si cultura, isi face aparitia un nou festival, insa de data aceasta, de antreprenoriat. Da, da, ai auzit bine.

Daca esti liceean, cu idei creative si cu spirit antreprenorial, atunci e pentru tine. 🤓

Detalii program

Spark Week este despre a invata lucruri noi si in acelasi timp despre a pune in practica cele invatate. O saptamana in care faci vizite la business-uri de succes si povestesti direct cu antreprenorii, esti implicat in activitati diverse si workshop-uri.

Ce mai, locul in care lucrezi in echipa, vii cu idei de business, realizezi planul de afacere, iar apoi mergi  in ''piata'' pentru a-ti testa ideea.

Si asta nu e tot. Pentru ca noua ne plac tinerii motivati, cu idei creative si spirit antreprenorial, avem pentru tine Burse Fonders By BT. Burse care acopera integral taxa de participare la festival.

Spark Week - The Future Entrepreneurs Festival este organizat de EA - The Entrepreneurship Academy, prima facultate din Sud-Estul Europei dedicata antreprenoriatului.

 

Banca Transilvania sustine activ educarea noii generatii si prin proiecte extrascolare, proiecte care sa-i ajute pe tineri sa isi dezvolte diferite aptitudini: de business, relationare, public speaking, leadership.