#PeopleOfChange

Anul proiectului

2014 - 2019

Beneficiari

Categoria

mediu

La inceput am vrut sa facem o padure… dar nu ne-am oprit acolo.

#PeopleOfChange a pornit de la ideea de a face bine. Am inceput cu lucruri mici si am ajuns in cativa ani sa ne implicam in proiecte mari si foarte mari😊

Ce am reusit pana acum?

Din anul 2014 am investit peste 300.000 euro in programe de voluntariat dedicate impaduririlor din mai multe zone: Cluj, (Tritenii de Jos), Bistrita-Nasaud (Budesti, Budesti-Fanate, Sanmihaiu de Campie), Calarasi (Jegalia) si Bucuresti (Videle).

Stii ce e si mai fain? La fiecare actiune au participat aproximativ 1.500 de voluntari, iar in total, de-a lungul anilor, 10.000, cu ajutorul carora au fost impadurite suprafete de aproape 60 de hectare cu peste 200.000 de puieti.

Nu putem decat sa ne bucuram de cifrele de mai sus si sa continuam sa ne implicam in astfel de actiuni de impadurire.

Stiti si voi, padurea e unul dintre cei mai mari furnizori ai naturii. O sursa de apa, hrana, energie si nu numai, ne protejeaza si ne ajuta in lupta impotriva incalzirii globale. Insa, din pacate, resursele ei sunt limitate si trebuie sa avem grija de ea in continuare.

Multumim pentru implicare tuturor voluntarilor si prietenilor de la Tasuleasa Social, Asociatia Mai Mult Verde si CERT Transilvania. Promitem sa ne tinem de treaba si in viitor.

#PeopleOfChange