Remesh, atelierul care ofera o a doua sansa persoanelor dezavantajate si o noua viata materialelor reciclate

Anul proiectului

2022

Beneficiari

Ateliere fara Frontiere - Remesh

Categoria

social

Tu cum sustii comunitatea?

remesh este unul dintre proiectele celor de la Ateliere Fara Frontiere – o organizatie care lupta pentru insertia sociala si profesionala a persoanelor vulnerabile si marginalizate.

Ilustratie locuri de munca in economia circulara - Campanie CSR Banca Transilvania

30 locuri de munca

in economie circulara (anual)

Ilustratie colectare deseuri

20 de tone

deseuri publicitare/an colectate

Ilustratie people - Campanie CSR Banca Transilvania

peste 80.000

produse

Ne-am alaturat si noi proiectului si credem ca impreuna putem sa facem mai mult. Sa dam o sansa celor care au nevoie de ajutor pentru a se integra pe piata muncii.

Cei care beneficiaza de acest proiect sunt mamici cu mai multi copii si cu un trecut dificil sau persoane fara adapost. Pentru ele, remesh inseamna un nou inceput.

Tot aici, se ofera si o noua viata bannerelor publicitare. Acele materiale care astfel nu au nicio sansa la reciclare si ajung sa dauneze mediul inconjurator.

 

 
%%FORMULARDONATIE%%

Cum se intampla asta?

Materialele ajung la remesh si sunt transformate in sacose, genti sau orice alt accesoriu de moda. Fiecare produs este unic, croit manual si cu o durata lunga de viata. Si ce e si mai frumos, e realizat de oameni care isi doresc o sansa la o viata mai buna.

Ce zici? Ne ajuti si tu?

Poti sa faci asta printr-o donatie, aici sau direct din BT Pay sau de ce nu, prin cumpararea de produse reciclate remesh.

Astfel, protejezi natura, contribui la binele societatii si la sustinerea oamenilor care provin din medii defavorizate. Mai exact, oferi o noua sansa!

Doneaza si tu!

lei

Donatia se va realiza o singura data