10 lucruri care nu ți s-au spus despre Untold

Bun venit la Untold! Noi ne-am pregătit atât de bine de festival, încât avem să-ți spunem și ție câteva tips&tricks pe care, probabil, nu ți le-a mai zis nimeni.

  1. Festivalul, se știe, începe înainte să intri în festival. Ai peste 100 ATM-uri în Cluj de unde poți să scoți rapid bani, în caz că ai nevoie. Știi tu, de troleu, de taxi. Uite harta ATM-urilor aici. Btw, avem 2 ATM-uri și în interiorul festivalului.
  2. Lungi mai sunt caile Untold-ului. Mai bine îți uiți intenționat cardul acasă, să nu mai ai și grija lui. Cum și cu ce scoți cash contactless dacă ai card BT? Cu telefonul, normal, suntem în 2019.
  3. Mărunțiș în buzunare? Nahhh, îți încarci brățara de festival fie cu Apple Pay, fie cu BT Pay, în funcție de telefon. Dacă nu le ai deja, nu mai sta pe gânduri.
  4. Ai ajuns la festival? Norocosule, noi încă suntem în trafic. Vezi să nu uiți, când intri poți să-ți încarci brățara din punctele STAR. În caz ca te ia valul și nu mai știi câte puncte ai, Livia de la BT și BT Pay îți sunt mereu aproape. Și sunt disponibile non-stop.
  5. Puțini sunt cei care pot începe a doua zi de festival fără să aibă nevoie de o cafea. Sau două. În drum spre festival te poți opri pe la Narcoffee Kiosk. Sunt și simpatici și primești și o cafea gratis dacă plătești cu BT Pay.
  6. Ți s-a descărcat telefonul? Și n-ai încărcător așa-i? Nu-i problemă, poți plăti cu Garmin Pay sau Fitbit Pay la intrarea in festival. Yesss!
  7. Pam-pam, ai rămas fără bani de festival. Poți primi bani de la ai tăi rapid prin BT24 sau, și mai simplu, prin BT Pay. We also have Western Union for those of you who need fast money transfer from abroad. Cheers!
  8. Prima data în Cluj? Vezi să ai spațiu de poze în telefon. Și dacă tot ți-a plăcut atât de mult, păstrează momentul – apoi personalizează-ți cardul cu poza favorită de la festival.
  9. Ultimul lucru de care vrei să-ți amintești la un party e că ai uitat să plătești facturile. Prin BT24 le poți plăti instant. Adică pe loc. Adică acum. Ce mai aștepți?
  10. Ai auzit de Întreb BT? Doar întrebam... E bine să ai prieteni care se pricep la toate. Gen ce faci dacă îți pierzi c̶a̶p̶u̶l cardul?

 

Editor: Iulia Ghile, Specialist Marketing, Banca Transilvania