04 februarie 2021   |   Timp de citire: 3 minute

Actualizarea datelor companiei tale

Actualizarea datelor este un subiect cu care te-ai tot intalnit in ultima perioada. Probabil ai primit deja si cateva notificari de la noi pe subiectul asta, dar o facem cu intentii bune. Pe cuvant 🤓.

De ce trebuie sa actualizezi datele firmei tale?

In primul rand, pentru ca e o obligatie legala. Da, legea ne obliga sa avem in sistemul bancii toate datele clientilor actualizate, chiar daca nu s-a schimbat nimic de la ultima actualizare

In plus, informatiile tale, atat cele personale cat si cele ale firmei, vor fi inregistrate corect si complet in sistemul nostru. Asa, contul tau e in siguranta, ferit de orice tentativa de frauda.

 

Cum iti actualizezi datele?

Daca esti eligibil, poti actualiza datele firmei tale simplu si rapid, online. Verifica pe site daca esti eligibil pentru actualizarea online, ia-ti cartea de identitate la indemana si incepe procesul. Nu dureaza mai mult de 10 minute 😊.

Daca nu, poti face actualizarea datelor si in orice unitate BT. Alege cea mai apropiata locatie sau unde iti e mai la indemana.

Te ajuta si Raul de la BT, chatbot-ul nostru. Scrie-i pe WhatsApp si te directioneaza el exact unde trebuie.

 

Ce se intampla daca nu iti actualizezi datele?

Daca nu iti actualizezi datele, vom fi nevoiti sa iti restrictionam accesul la conturile personale sau cele de firma si la produsele pe care le ai la BT. Stim, nici noua nu ne place partea asta. Dar vrem sa stii exact care e tot procesul si cat este de important.

Iar daca se schimba pe viitor ceva, te rugam sa ne spui si noua cat mai curand. Asa ne asiguram ca avem datele tale corecte si complete, iar relatia noastra de business va fi una cat mai sigura si buna.

 

Editor: Patricia Dragota, Marketing Officer, Banca Transilvania