07 ianuarie 2019

Anul asta se poarta platile cu telefonul.

Daca pana acum ziceam ‘life in plastic is fantastic’, din cauza faptului ca e mult mai sigur si mai rapid sa platesti cu cardul si nu cash, acum am adus un mic plus. Pentru ca nu-i asa, e #PreaFrigPentruCash.

In 2019 cardurile tale se integreaza perfect in telefon, iar telefonul devine portmoneul perfect. De ce? Pentru ca aplicatia BT Pay iti permite sa faci plati rapide si sa ai acces la informatii utile despre banii tai.

BT Pay

 

De ce sa incerci BT Pay anul asta?

  1. Taca-paca si plata-i gata. E mult mai usor sa scoti telefonul, sa il apropii de POS si sa faci o plata rapida si sigura.*
  2. Insistam cu siguranta. BT Pay te lasa sa vezi toate tranzactiile efectuate cu cardurile tale in timp real. In plus iti face si un grafic al cheltuielilor pentru luna anterioara. Ca sa vezi exact cat au costat cafelele de dimineata, sau cat platesti intr-o luna pentru mancare si transport.
  3. Nu-i asa ca uneori trebuie sa trimiti bani prietenilor pentru o anumita zi de nastere? Sau pentru pranzul de la birou? Cu BT Pay poti transfera bani gratuit oricui are BT Pay. La fel de usor poti sa si primesti bani. Trebuie doar sa stii numarul de telefon al persoanei de la care ii soliciti.
  4. Iar uneori cu totii mai pierdem un card. De aceea BT Pay te lasa sa blochezi temporar sau permanent cardurile tale sau sa modifici limitele de tranzactionare.
  5. Intrebarea oare cati bani mai am e una dintre cele mai frecvente. Ei bine BT Pay are raspunsul. Vezi in timp real soldul tau. Asa e mai usor sa stii daca cumperi biletele la concertul ala fain.
  6. Cardul de credit si platile acelea lunare mai dau batai de cap unora. Dar in BT Pay vezi exact cat si pana cand ai de platit si poti face automat plata luna de luna.

Deci in 2019 e simplu de tot sa fii responsabil cu banii tai. Cu BT Pay primul wallet bancar din Romania.

 

Aaaa si oare am zis ca aplicatia BT PAY e gratuita?

 

Descarc-o acum:

 

 

 

*valabil pentru telefoane cu sistem de operare Android. Pentru iOS ai nevoie de un sticker de plata, pe care-l poti solicita direct din aplicatie.