13 decembrie 2019

Cand asigurarile devin cool cu Groupama

Cu totii o stim, asigurarile sunt cateodata impuse de lege, iar cateodata un lucru la care se mai gandesc… poate doar parintii nostri. Cu toate astea, chiar daca pana acum nu ti-ai pus serios problema de a-ti face o asigurare, vine un timp in care e bine sa ai un plan B, pentru ca ne place sau nu, lucrurile neprevazute fac parte din viata noastra.

Hai mai bine atunci sa povestim putin despre planul tau de backup. Ai o asigurare de masina sau una pentru locuinta? Numai bine! Ne place sa stim ca esti in siguranta! 😊 Dar stii ce ne mai place? Sa nu fii nevoit sa faci ataaat de multe drumuri in fiecare luna pentru a le plati pe toate.

Asa ca, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine sa stii despre solutia pe care o ofera partenerii nostri de la Groupama, prin care “muta” politelele in… (ai ghicit)! In online, bineinteles!

Practic, acum daca ai de platit prime de asigurare sau rate pentru politele de asigurare esti asteptat non-stop pe site-ul Groupama. Da, da, da! Ai citit bine! Gata cu cozile si clar gata cu orarul specific! Oficial, ai scapat 😉.

A, si pentru ca noi facem totul pe simplu si repede inainte TOT ce trebuie sa faci, este chiar aici:

  1. Intri pe site-ul celor de la Groupama, direct aici.
  2. Completezi codul de referinta (sirul acela de 17 caractere care incepe cu “GR”) sau numarul politei.
  3. Completezi si suma pe care o ai de plata.

Si asta nu e tot!

Deoarece la Groupama poti sa primesti ca premiu rambursarea ratei platite!

Nu iti vine sa crezi? Nu-i nimic! Iti zicem noi ca e posibil! Tot ce mai ramane de facut este doar sa te convingi singur!

Editor: Mihaela Ban, Ofiter Marketing si Comunicare, Banca Transilvania