06 noiembrie 2017

Ce operatiuni poti face la automatul BT Express. Diferenta dintre BT Express si BT Express Plus

Il cunosti dupa numele de “Facturel”, “automat de plati” sau “BT Express” si il gasesti in aproape toate sediile noastre. El te ajuta sa depui lei, euro sau dolari in contul tau, sa faci schimb valutar cu numerar si depunere in cont, fie sa-ti platesti facturi cu numerar sau card.

                          

In plus, de acum BT Express te ajuta si cu urmatoarele:  

  • Sa depui cash (lei, euro, dolari) chiar si in alt cont BT decat cel propriu
  • Sa faci transfer intre conturile propri
  • Sa verifici cati bani ai in contul BT
  • Sa platesti rivinieta

 

La BT gasesti peste 470 de automate BT Express.

 

Care este diferenta dintre BT Express si BT Express Plus?

BT Express te-a ajutat la inceput sa platesti facturile, tocmai de aceea il chema Facturel. Pe parcurs a devenit tot mai priceput si te ajuta cu tot mai multe sa faci self-banking mai repede si mai usor.

BT Express Plus, bancomatul multifunctional, te ajuta, printre altele, sa-ti depui numerar in lei sau valuta, in contul curent sau de card, sa schimbi valuta cash din euro/ dolari, in lei, sa retragi numerar, sa-ti platesti facturile, sa verifici banii din cont sau sa transferi bani prin BT Western Union. De asemenea, poti realiza depuneri in lei, euro sau dolari in orice cont curent sau cont de credit propriu, pe baza cardului bancar, depuneri in orice cont de persoana fizica, pe baza unui card BT, prin introducerea CNP-ului beneficiarului si depunere in orice cont persoana juridica pe baza unui card BT, prin introducerea CUI-ului beneficiarului.