09 iunie 2021

Cum faci banking BT, de oriunde din lume?

 

Deja nu mai e o noutate, fiecare dintre noi ştim pe cineva din România care locuieşte în străinătate – prieteni, cunoştinţe, membri ai familiei sau poate chiar tu te afli în acest moment în afara țării. 

Dacă lucrezi sau studiezi în străinatate și ai nevoie de noi, fie că ești în Roma, Paris, Tokyo, Londra sau New York, oriunde în lume și indiferent de fusul orar, să știi că la BT niciodată nu-i prea tarziu pentru banking. Suntem aici non-stop și te putem ajuta cu informații despre produsele BT.

 

Ai un număr dedicat pentru tine în Call Center

Aici ai linie directă cu noi, când ești în străinătate. Salvează în telefon numărul +40264 303 003, nu se știe când ai nevoie. Acest numar este pentru toți românii care sunt plecați din țară și oferă inclusiv asistență în limba engleză. Programul este non-stop.

 

Faci self-banking, indiferent de fusul orar

Avem un întreg univers de produse digitale care te ajută să faci banking ca și cand ai fi acasă. BT PayBT24NeoBTBT Visual Help, dar şi chatboţii LiviaRaul şi Ino, sunt soluţii digitale de banking pe care le poți folosi și când nu ești în țară

Iată cateva exemple de ce poți face singur, indeferent pe ce continent te afli:

 

1. Poți să deschizi cont online în lei sau în alte valute

  • Dacă ești client BT poți să deschizi un cont nou în altă valută doar cu folosind telefonul prin din NeoBT sau BT 24. 📱 Ai 15 valute la dispozițe: RON, EUR, USD, HUF, MDL, GBP, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, JPY, NOK, PLN, SEK. 
  • Daca încă nu ești client BT și ai nevoie de un cont la noi, poți deschide un cont fără să vii la bancă. Totul se întâmplă online, fără comisioane și fără rulaj minim pe lună. Facem un videocall și doar în câteva minute ai cont la noi. Pachetul de cont curent vine cu card de debit gratuit și aplicația BT Pay, tot gratuită.

 

2. Îți gestionezi singur cardurile 

Pentru asta ai nevoie doar de BT Pay. Descarci și instalezi gratuit aplicația. Poți apoi să trimiti bani, să modifici limita de tranzacţionare, să blochezi şi sa deblochezi cardurile, să autorizezi plăţi oline, poti adăuga și chiar și cardurile de la ING, BCR și Revolut.  Și multe alte minunății. Te lăsam pe tine să le descoperi pe toate.  

 

3. Depozite și conturi de economii, totul online

Dacă vrei să îți deschizi un depozit sau un cont de economii, poți face asta doar cu o atingere din NeoBT sau BT24.

 

4. Activezi online banking

Daca încă nu ai online banking-ul activat la noi, acum e momentul. De aici activezi NeoBT.

 

5. Vizualizezi sold şi tranzacţii, ai acces la extrasul de cont sau la lista IBAN-uri

Poți să folosești mai multe variante digitale. BT PayBT24NeoBTBT Visual Help, dar şi chatboţii LiviaRaul şi Ino. Alege varianta care îți este mai la îndemână.  

 

6. Ai acces la informații despre creditele tale

Dacă ai credite la noi, vezi detalii, grafic de rambursare și istoric în Neo BT sau BT24.

 

7. Îți actualizezi datele online

Dacă e nevoie să actualizezi datele la noi, poți facea asta de oriunde din lume prin platforma de actualizare date online.

 

8. Intrebări și răspunsuri despre banking

Știai că dacă ți-a expirat cardul și ești în străinatate, putem să-l trimitem către tine. Vezi pe IntrebBT ce pași trebuie să urmezi.

Dacă ai și alte întrebări sau curiozități depre banking sau vrei să afli ce mai poți face la BT când nu ești în țară, găsești răspunsul acestora pe Intreb BT - cel mai mare program online de educație financiară al Băncii Transilvania.

 

Dacă ți-au fost de folos informațiile, da-le mai departe și altor prieteni de-ai tăi care sunt și ei departe de casă. Iar când ajungi în țară, să știi că te asteptăm și pe la noi :)