Cum poți economisi din timp pentru copilul tău

Nu mai încape îndoiala că în zilele de astăzi, părinte fiind, ești tot mai preocupat să le oferi copiilor cea mai bună pregătire pentru atunci când vor fi mari.

Din primele clipe în care îţi copiază cele mai mici gesturi, până în momentul în care vei merge cu emoţii la festivitatea lui de absolvire, copilul tău este în continuă formare. Pe tot acest parcurs, tu eşti susţinătorul lui principal.

Tu ce ai vrea să fie copilul tău când va fi mare? Şi ce faci acum pentru asta?

Dincolo de implicarea în creşterea lui, orice activitate presupune şi costuri. 

Aşadar, cu cât începi să economiseşti mai devreme, cu atât mai bine. Dar știm, este nevoie, însă, de consecvenţă și să economisiţi în mod constant.

Pentru asta îți venim în ajutor cu asigurarea de viață Aegon – Aegon Fii Sigur. Un produs prin care poți pune deoparte alocația copilului. Mai mult, poți modifica suma asigurată în timpul contractului și poți adauga sau elimina opțiuni și clauze suplimentare. 

Și uite așa, alocația nu se pierde printre cumpărăturile de zi cu zi. Vei reuşi astfel să creşti un adult aşa cum îţi doreşti şi să-i oferi sprijinul financiar de care va avea nevoie, mai ales atunci când va pleca la facultate, iar costurile vor fi mai mari. :)

Împreună cu Aegon, am întrebat câţiva părinţi cum folosesc ei alocaţia copiilor lor. Merită să vedeţi răspunsurile lor aici.