08 februarie 2019

Cum sa ai acces gratuit si nelimitat in Business Lounge fara sa faci mare lucru?

 

Ca si calator cu experienta, stii ca “statul prin aeroport” poate fi tare obositor: scaunele nu sunt intotdeauna cele mai comode, pranzul te costa cat o vacanta cu familia, aglomeratia iti da dureri de cap, iar Wi-Fi-ul…. sa nu incepem sa vorbim despre Wi-Fi. 😃 Cum sa fii zen in conditiile acestea?

Ei bine, data viitoare cand mergi in vacanta sau in interes de business cu avionul, inainte de a decola, ce-ar fi sa te asezi comod intr-unul dintre fotoliile din Business Lounge? Tine numai la indemana oricare dintre cardurile tale BT Mastercard GoldBT Flying Blue Gold sau STAR Gold & Platinum si intri gratuit la Business Lounge-ul din aeroporturile Henri Coanda din Bucuresti si Avram Iancu din Cluj-Napoca. 

 

 Vestile bune continua:

  Nu exista nicio limita de intrari in Business Lounge, asa ca poti sa te bucuri de experienta asta la fiecare zbor, timp de 4 ore.

  Calatoresti impreuna cu cineva? E ok. Ne-am gandit si la asta. Poti invita, tot gratuit, inca o persoana in lounge, cu tine.

  Sunteti mai multi? Aveti un pret special negociat deja de noi.

 

Bun, bun. Dar ce trebuie sa fac?

  • Nimic complicat. Cand ajungi la aeroport, prezinti cardul tau BT si boarding pass-ul zborului la receptia Business Lounge-ului.
  • Pentru a intra gratuit, asigura-te ca ai facut cumparaturi in valoare totala de minimum 300 de lei, in ultimele 3 luni. Altfel, poti intra contra cost, la un tarif mai avantajos decat in mod normal. Dar de ce sa intri pe bani cand e atat de usor sa intri gratuit? 😃

 

Esti pregatit? Bun venit la bord!