Cum sa ai acces gratuit si nelimitat in Business Lounge fara sa faci mare lucru?

 

Ca si calator cu experienta, stii ca “statul prin aeroport” poate fi tare obositor: scaunele nu sunt intotdeauna cele mai comode, pranzul te costa cat o vacanta cu familia, aglomeratia iti da dureri de cap, iar Wi-Fi-ul…. sa nu incepem sa vorbim despre Wi-Fi. 😃 Cum sa fii zen in conditiile acestea?

Ei bine, data viitoare cand mergi in vacanta sau in interes de business cu avionul, inainte de a decola, ce-ar fi sa te asezi comod intr-unul dintre fotoliile din Business Lounge? Tine numai la indemana oricare dintre cardurile tale BT Mastercard GoldBT Flying Blue Gold sau STAR Gold & Platinum si intri gratuit la Business Lounge-ul din aeroporturile Henri Coanda din Bucuresti si Avram Iancu din Cluj-Napoca. 

 

 Vestile bune continua:

  Nu exista nicio limita de intrari in Business Lounge, asa ca poti sa te bucuri de experienta asta la fiecare zbor, timp de 4 ore.

  Calatoresti impreuna cu cineva? E ok. Ne-am gandit si la asta. Poti invita, tot gratuit, inca o persoana in lounge, cu tine.

  Sunteti mai multi? Aveti un pret special negociat deja de noi.

 

Bun, bun. Dar ce trebuie sa fac?

  • Nimic complicat. Cand ajungi la aeroport, prezinti cardul tau BT si boarding pass-ul zborului la receptia Business Lounge-ului.
  • Pentru a intra gratuit, asigura-te ca ai facut cumparaturi in valoare totala de minimum 300 de lei, in ultimele 3 luni. Altfel, poti intra contra cost, la un tarif mai avantajos decat in mod normal. Dar de ce sa intri pe bani cand e atat de usor sa intri gratuit? 😃

 

Esti pregatit? Bun venit la bord!