26 octombrie 2017

Cum sa aplici pentru o bursa de 15.000 euro la EMBA University of Hull

Te gandesti care este urmatorul pas din cariera ta, iti doresti sa treci mai departe? Un EMBA ar fi un pas potrivit si mare. Un astfel de program te ajuta sa ai o viziune mai buna asupra afacerii tale, sa stii ce strategii sa folosesti pentru a o creste, dar si sa afli insight-uri din alte domenii.

 

Oportunitatea e si mai mare pentru ca poti avea o bursa la EMBA University of Hull, scoala de business 100% britanica din Cluj, cu dubla  acreditare internationala: de la AMBA si AACSB. Aplica pentru una din cele 4 burse oferite de Banca Transilvania, SIF Moldova, Electrogrup, Ziarul Financiar, Republica si Biziday. Fiecare bursa este in valoare de 15.000 euro si acopera cei doi ani de studiu. Cursurile sunt organizate in Cluj-Napoca si sunt sustinute de profesori de la University of Hull din Marea Britanie.

 

Iar ca sa-ti faci o idee despre scoala de business de la Cluj, iti spunem ca acolo studiaza deja 50 de manageri si antreprenori din intreaga tara si nu numai. Pe langa ei, scoala are si primii absolventi, iar ei se alatura unei comunitati globale de alumni. Comunitatea de alumni este mare,  Universitatea Hull are scoli de business deschise in intreaga lume: Hong Kong, Singapore si Bahrain.

 

Daca esti hotarat sa aplici pentru una din bursele de 15.000 de euro, iti spunem care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

-         Sa-ti faci CV-ul in limba engleza. Mentioneaza si realizari obtinute in business si in afara acestuia; realizari academice si contributia adusa comunitatii sau unor comunitati;

-         Sa realizezi un eseu de maxim 500 de cuvinte, in limba engleza, despre beneficiile studierii la un EMBA si despre cum vor fi folosite cele invatate in cadrul acestuia, pe plan profesional si personal;

-         Sa ceri doua recomandari, in limba engleza, din partea unor persoane cu care lucrezi sau ai lucrat. Recomandarile trebuie sa contina datele de contact ale persoanei care recomanda si antetul companiei/instutitiei.

-         Sa trimiti documentele mentionate anterior la adresa office@ubbee.ro, pana vineri, 3 noiembrie a.c. - inclusiv, cu mentionarea unuia dintre partenerii media in care ai urmarit campania de burse EMBA, si anume Ziarul Financiar, Biziday sau Republica.

 

In 10 noiembrie anuntam care sunt bursierii. Succes!