14 decembrie 2018

Cum sa faci banking pe telefon. Cu BT24 Mobile Banking esti in pas cu vremurile.

Daca esti mereu pe fuga, esti pasionat de online si mai independent din fire, uite cum poti sa faci banking pe telefon, oricand si oriunde, prin BT24 Mobile Banking. Pe scurt, vorbim de banca ta mobila, deschisa la orice ora.

Dar hai sa vedem ce poti face efectiv cu BT24 Mobile Banking:

 1. Afli informatii despre contul curent si contul de card, despre tranzactii, extrase de cont, dar si despre depozite sau credite pe care le ai la banca noastra.
 2. Te poti autentifica atat cu parola, cat si cu amprenta digitala.
 3. Facturi? Da, poti plati si facturile cu BT24, inclusiv printr-o varianta simpla de tot: scanand codul de bare al acestora.
 4. Poti face schimb valutar, dintr-un cont personal in altul.
 5. Email me este o optiune cool de tot. Cu ajutorul ei poti transmite unul sau mai multe ordine de plata ori extrase de cont prin email - catre propriul email sau al unei alte persoane. Iti poti activa serviciul BT SMS Alert. Cu ajutorul lui primesti pe telefon informatii dupa fiecare tranzactie pe care o faci cu cardul si pentru fiecare intrare de bani in contul curent.
 6. Adaugi sau modifici limite de tranzactionare pe cardul personal pentru ca fiecare card are limita lui de tranzactionare. Ce zici, esti gata de shopping?
 7. Prin BT24 Mobile Banking poti, de asemenea, sa reemiti singur, online, PIN-ul cardului tau.
 8. Ai uitat parola la BT24 Internet Banking? Nu e problema, o poti schimba online din BT24 Mobile Banking.
 9. Ai cartela telefonica? O poti reincarca instant prin BT24.
 10. Ai nevoie de rovinieta? Cu BT24 Mobile Banking o poti achizitiona online. 
 11. Blochezi/deblochezi cardul. De exemplu, blocarea lui te ajuta pentru ca banii tai sa fie in siguranta in cazul in care iti pierzi cardul.
 12. Poti verifica online tranzactiile in derulare
 13. Daca ai mai multe conturi la BT, le poti personaliza cu denumiri diferite
 14. Poti face plati in lei si in valuta
 15. Poti trimite bani unde vrei tu. Iar daca trimiti bani tot catre un cont BT, banii ajung la destinatar… instant.
 16. Trimiti si primesti bani folosind Western Union. Asa ca nu mai trebuie sa-ti faci griji daca cei dragi sunt plecati in alta tara.
 17. Deschizi un depozit. Desigur, il poti si inchide, cand doresti.
 18. Poti programa plati - inclusiv catre buget
 19. Daca esti imputernicit pe mai multe conturi, prin BT24 Mobile Banking poti trece de la unul la altul fara a iesi din aplicatie. Trebuie doar sa folosesti optiunea Schimbare client, direct din BT24.
 20. Poti deschide online conturi in lei sau valuta, in timp real. Stii cand e de ajutor aceasta optiune? De exemplu, esti in strainatate si ai nevoie de cont in valuta tarii respective.
 21. Poti transfera bani catre un numar de telefon sau o adresa de email, dar poti si administra online portofoliul tau de unitati de fond BT Asset Management. Acestea doua sunt optiuni unice pe piata din Romania.
 22. Daca ai card STAR de la BT, poti verifica si transfera puncte de loialitate STAR
 23. Poti face simulari pentru credite, asa incat sa ai informatii orientative: poti verifica dobanda, suma lunara de plata si cea totala.

Cu Mobile Banking esti in legatura cu banca, dar iti si gestionezi singur banii. Nu-i asa ca e simplu sa faci banking?