21 aprilie 2017

Cum sa folosesti cardul tau de cumparaturi STAR

Cardul STAR este cardul tau de cumparaturi cu care poti obtine multiple beneficii. Pentru orice iti doresti sa cumperi beneficiezi de rate fara dobanda de la magazinele partenere din program, peste 10.000 din intreaga tara. In plus, daca vrei sa platesti intreaga suma primesti bani in puncte. 1 punct STAR = 1 leu.

Cum cumperi in rate

  • Pentru a putea cumpara produsele dorite in rate fara dobanda trebuie sa faci cumparaturi intr-un magazin partener in programul STAR. Solicita vanzatorului sa-ti incaseze plata in rate pe un POS de la BT. Dupa finalizarea tranzactiei pe chitanta iti apare numarul de rate in care s-a facut plata pentru produsul cumparat de tine.  
  • Cand faci plata trebuie sa ai banii necesari pe card, iar dupa ce faci plata, ei vor fi blocati. Daca suma imprumutata nu-ti acopera suma necesara pentru cumparaturile pe care le-ai facut, poti sa depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din suma imprumuta.
  • E simplu sa-ti faci o planificare a bugetului pentru ca pe extrasul de cont lunar poti vedea care este rata lunara pe care o ai de platit. Iar ca sa nu platesti dobanda trebuie sa depui suma de bani utilizata in luna respectiva (fie ca e vorba de rata, cumparaturi/ ridicari de bani) pana in data de 25 a lunii urmatoare.
  • Bineinteles, poti sa utilizezi imediat toata suma pe care o depui pe cont, astfel incat sa te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.
  • Dar, daca se intampla sa nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma utilizata in luna respectiva pana in data de 25 a lunii urmatoare. In acest caz vei plati dobanda.

Cum functioneaza punctele STAR:

  • Pentru cumparaturile pe care le faci cu cardul STAR primesti pana la 15% din valoarea cumparaturii, bani in puncte pe card. 1 punct STAR = 1 leu. Numarul de puncte pe care le primesti difera de la un partener la altul. Pentru cumparaturile in rate nu primesti puncte.
  • Ce poti face cu punctele? Alte cumparaturi in cele peste 9.500 de locatii STAR  din toate domeniile.
  • E simplu sa afli cate puncte ai acumulat: in magazinele partenere STAR, printr-un apel la numarul nostru: *8028, in orice unitate BT sau prin BT24 Internet Banking.

Daca nu ai deja un card STAR, aplica aici.

Afla mai multe informatii pe aceasta tema!

Vrei sa citesti mai multe despre cardul tau STAR?

Vezi detalii