11 decembrie 2015

Cum sa iti planifici vacanta de iarna cu STAR Card de la BT

Se spune ca orice calatorie incepe cu primul pas. Noi am spune ca incepe cu cardul de cumparaturi STAR, de la Banca Transilvania.

 

Stim, esti cu gandul la vacanta de iarna, la zapada, la schi, la un ceai cald pe partie, la sarbatori sau la zilele libere in care vrei sa sarbatoriesti Noul An. Te ajutam noi sa iti planifici vacanta, fie ca doresti sa o petreci in tara, fie ca ai in plan plecarea in strainatate pentru cateva zile.

 

Uite mai multe detalii despre Cardurile STAR de la BT - STAR Gold, STAR Forte si STAR Platinum: sunt carduri prietenoase care iti aduc cumparaturi castigatoare pentru ca poti face shopping in rate fara dobanda  sau primesti pe card puncte de loialitate STAR, pe care le poti folosi ulterior la alte cumparaturi. Da, inclusiv vacanta de iarna poate fi platita in rate! Din progamul de loialitate STAR fac parte peste 8.000 de magazine. Ai intuit bine, este vorba inclusiv agentii de turism.

 

Cum sa iti planifici vacanta in 3 pasi:

  • Fa un plan de vacanta raspunzand la urmatoarele intrebari: Cate zile libere am? Cand anume? Unde mi-as dori sa le petrec si cu cine? Vreau sa merg la shopping, sa vizitez un oras sau la schi? Vreau ca Revelionul sa fie de neuitat? Ce buget am la dispozitie?
  • Intra pe www.starbt.ro pentru a vedea agentiile de turism care fac parte din programul STAR. Mareea, Eximtur, Perfect Tour, Aerotravel, Christian Tour, Paralela 45, Filadelfia, Eurolines, Vola.ro, Paravion.ro, Hello Holidays sunt doar cateva dintre ele. Consulta oferta lor, contacteaza-le, compara, cere detalii.
  • Ai decis unde mergi? Foarte bine. Nu iti face griji cu plata pentru ca STAR Card te ajuta sa platesti vacanta in pana la 12 rate fara dobanda, la agentia de turism la care ai gasit cea mai buna oferta pentru tine.

 

Cum platesti vacanta in pana la 12 rate fara dobanda, cu STAR Card:

De exemplu, daca pentru vacanta trebuie sa platesti 4.000 de lei – cu cardul, desigur -, in 12 rate, in luna urmatoare, pana in data de 25, este necesar sa depui pe card doar rata de 334 lei, daca nu ai avut si alte cheltuieli cu cardul in luna respectiva,  banuti pe care ii poti folosi imediat pentru alte cumparaturi cu cardul.  

 

Vacanta placuta cu STAR Card!