17 iulie 2019

Cum sa iti platesti facturile cat mai usor

Luna de luna, pe lista noastra de responsabilitati isi face loc si plata facturilor, careia, de cele mai multe ori, ai prefera sa-i dai skip.

Oare cum sa le platesc rapid si cat usor este o intrebare fireasca, mai ales atunci cand ai depasit termenul de plata.

 

Ai incercat automatele de plati BT EXPRESS si BT EXPRESS PLUS?

Sunt aproape 400 de astfel de automante BT in toata tara. Asadar, este putin probabil sa nu gasesti una foarte aproape de tine. Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi codurile de bare de pe factura si in cateva momente ai realizat plata, fara comisioane suplimentare.

Bancomantele BT

Dincolo de automatele de plati, facturile mai pot fi platite usor si la bancomatele noastre. Avem peste 500 in toata tara. Trebuie doar sa introduci cardul in bancomat, tastezi PIN-ul, alegi din meniul “plati” compania de la care ai factura si introduci codul de client, urmat de numarul facturii. 

Plata facturilor fara sa vii la banca?

Da, se poate! In loc sa mai treci pragul sucursalei pentru a-ti plati facturile, poti accesa serviciile BT24 Internet & Mobile Banking. Mai ales, cum spuneai, ai intarziat cu plata?

Cum ar fi sa ai pe cineva care sa iti spuna cand ai de platit o factura, sau recunoaste, chiar sa o si plateasca in locul tau... si la timp.

Doar atat iti spunem – Direct Debit. Iar singura ta grija e aceea de a avea la data scadenta suma necesara in cont pentru ca platile catre furnizorii de utilitati sa fie procesate automat. In acest fel economisesti timp, iar facturile tale sunt mereu platite la data scadenta.