15 iulie 2019

Cum sa te descurci in oras fara sa iti mai iei portofelul cu tine

 

Digitalizarea serviciilor financiare este tot mai vizibila, iar ca sa te descurci intr-un oras aglomerat spre exemplu, rapiditatea si siguranta sunt principalele aspecte pe care probabil le cauti atunci cand vrei sa platesti.

Ei bine, ne-am pus in pielea ta atunci cand ai de facut o plata si credem ca aliatul principal ca sa te descurci intr-un oras aglomerat, fara sa ai portofelul la tine, este BT Pay - aplicatie gratuita pe care o poti descarca rapid din Google Play cat si din App Store.

Dar hai sa vedem exact cum sta treaba si luam mai bine doua exemple. 😊

 

Cum platesc rapid chiar si o cafea?

 

Uite asa. Scoti rapid smartphone-ul si cu ajutorul aplicatiei BT Pay:

- alegi cardul cu care vrei sa platesti, apesi butonul „Plateste”, te autentifici cu metoda aleasa anterior (parola, amprenta sau alta modalitate oferita de telefonul tau) si nu trebuie decat sa apropii telefonul de terminal

- sau poti face plata cu ecranul deschis: deblochezi telefonul, il apropii de terminal si, daca e cazul, te autentifici cu metoda aleasa

 

Iesim la masa cu colegii, cum platim rapid?

 

Daca se intampla des sa iesi in oras la masa cu colegii, tot ce trebuie sa faceti este ca unul dintre voi sa faca plata, iar apoi sa primeasca de la restul banii. Si totul prin aplicatia BT Pay.

Asa ca, daca toti aveti BT Pay, cei care trimit bani doar selecteza persoana sau persoanele din agenda telefonului si completeza suma care trebuie trimisa. Daca nu, e la fel de simplu de transferat, din aplicatie, prin IBAN.

 

Editor: Iulia Ghile, Specialist Marketing, Banca Transilvania