08 noiembrie 2018

Cum sa te pregatesti de Black Friday

Cum? A trecut inca un an? Da, a trecut. Iar a venit Black Friday si de data asta ar fi bine sa te nu te ia asa cum ii ia iarna pe cei care se ocupa de deszapezire. Adica prin suprindere. Asa ca ne-am gandit sa iti oferim, pe langa ofertele special de Bank Friday din 16 noiembrie , cateva sfaturi utile:

  1. Ah! Febra cumparaturilor ne cuprinde pe toti de Black Friday. Dar asigura-te mai intai ca nu lasi cardul la indemana oricui. Nu de alta, dar nu vrei sa cumperi inca un frigider si un banjo pentru cineva din Burkina Fasso.

  2. Puterea inseamna putin fara control. Asa ca alege sa activezi SMS Alert pentru a sti exact ce se intampla, cand se intampla, cu cardul tau. Mai exact, vei primi cate un SMS la fiecare tranzactie cu cardul. Checked!✔

  3. Vrei sa cumperi de toate pentru toti dar nu iti ajung banii? E in regula. Tuturor ni se intampla. Vestea buna e ca nu trebuie sa fii un STAR ca sa ai cardul de cumparaturi STAR, iar daca il ai, poti cumpara in rate fara dobanda de la peste 12.000 de magazine partenere. Adica si televizorul si frigiderul si chiar si o saniuta pentru cel mic. Smart, nu?

  4. Halloween a trecut. Dar daca s-ar face un film horror de Black Friday, el s-ar numi "Tranzactia ta a fost respinsa". Asa ca fii precaut, mareste limita zilnica de tranzactionare a cardului cu BT24 Mobile Banking ca sa nu ai surprize neplacute. Ca din cele placute, sa tot fie 😊

  5. Niciodata nu e prea tarziu. Nici chiar acum. Acum, acum. Cum pentru ce? Pentru un credit de Black Friday. E mai mult decat posibil sa ai nevoie de bani in plus, asa ca iti oferim Creditul Online prin care poti primi bani in maximum o zi. Dar la anul sa nu mai lasi totul pe ultima clipa, ok?

  6. Spune-ne ce prieteni ai ca sa iti spunem de ce ai avea nevoie de BT Pay. Pentru ca e clar ca ai nevoie de el, fie ca vrei sa primesti bani sau sa ii oferi. Asa ca asculta sfatul nostru si descarcati-ti  aplicatia BT Pay, ca sa ai un backup in caz ca ramai fara bani de Black Friday. Ceea ce nu iti dorim, dar stim ca se intampla.

  7. Stim pe cineva care stie pe cineva care stie pe cineva care stie pe cineva (nu dam nume), care a facut atatea cumparaturi de Black Friday ca n-am mai avut loc in casa sa le puna. Asa ca a trebuit sa isi cumpere o casa noua. Nu e un caz foarte des intalnit, dar daca totusi simti ca ti s-ar putea intampla, la noi intoddeuana gasesti oferte pentru un credit pentru locuinta.

  8. Ce fac antreprenorii de Black Friday? Cumpara diverse lucruri la fel ca noi toti. Doar ca de Bank Friday ii invitam sa cumpere timp. Te asteptam in BT Store, unde gasesti cel mai bun mix de produse non-bancare care iti poate face viata mai usoara. Si uite-asa, devii din antreprenor, smartreprenor.

  9. Stii vorba aia: "un om informat face cat doi". Pe Intreb BT ai raspunsuri la majoritatea intrebarilor care ti-ar putea face cumparaturile mai usoare.

Succes si un Black Friday plin de zamBT! 😊