16 mai 2017

Despre BT si dragostea pentru IMM-uri

Tiberiu Moisa, Deputy CEO – SME Banking, vorbeste despre banca, despre BT Mic si dragostea bancii pentru IMM-uri:

"BT iubeste IMM-urile si cred ca primim la randul nostru mult inapoi de la ele, este un fel de afectiune reciproca. O afacere mica este de regula o afacere de familie, iar sutele de mii de firme mici din Romania intretin cel putin tot atatea familii. De aici vor creste firmele nationale de maine si avem nevoie de ele pentru ca de aici se alimenteaza forta creatoare a economiei romanesti, procente insemnate de taxe si impozite si multe, multe locuri de munca.

 

Dar firmele mici sunt si cele mai ignorate. Sigur, oricine poate deschide un cont la banca, dar cati incearca sa inteleaga cum este sa fii antreprenor de firma mica? In orice studiu pe care il vedem, segmentele de tip afacere mica au accesul cel mai slab la finantare, de pilda. Si este o mare neliniste pentru ei. Expertii spun ca domeniul este servisat sub potential, eu pur si simplu imi imaginez un teritoriu necartografiat, al firmelor mici pentru care avem datoria sa facem mai mult. 

 

BT Mic este o firma care da credite si foloseste forta bancii pentru a asigura un nivel al dobanzilor rezonabil. Vedem multe micro-credite in piata care sunt insotite de costuri mari. Vedem firme care se descurca cum pot, cu fel si fel de solutii. BT Mic este aici pentru a asigura ca nivelul costurilor pentru finantare este unul rezonabil si folosim reteaua mare a bancii pentru a face acest lucru."

 

Afla mai multe informatii pe aceasta tema!

Ai o afacere mica, mica-mica sau mica-mica-mica? Ei bine, BT Mic iti intinde o mana de ajutor.

Vezi detalii