Donează direct prin BT Pay!

Hai să ajutăm tinerii și copii cu afecțiuni oncologice să spună: Sunt OK! Donează pentru platforma de teleterapie și ajută-i să beneficieze de psihoterapie.

Te-ai gândit ce se ascunde în spatele acestor cuvinte atunci când sunt rostite de pacientii bolnavi de cancer sau cei care au reușit să învingă boala?

Ce zici dacă împreună schimbăm sensul afirmației sunt OK!?

Asociația Little People are grijă de pacienții afectați de cancer și de tinerii care au trecut cu bine peste această afecțiune și îi ajută să se integreze din nou în societate.

E greu ceea ce fac, dar ca să le facem un pic, un pic, mai ușoară munca și să-i ajutăm împreună pe tinerii supreviețuitori de cancer, dorim să ne implicăm în noul lor proiect.

Sunt OK! oferă acces la o platformă online prin care copiii și tinerii afectați de cancer pot beneficia de la distanță de ședințe de psihoterapie, ori de cate ori au nevoie și oriunde s-ar afla în țară. Teleterapia este similară psihoterapiei din cabinet, însă este mai comodă și mult mai ușor de ajuns la ea.

Nouă ne place foarte mult ideea unei platforme de teleterapie, însă avem mare nevoie și de ajutorul vostru.

Costurile platformei sunt de aproximativ 11.000 euro, dar știm că împreună o să reușim.

Cum? Cu ajutorul tău și BT Pay.

E chiar simplu: dacă nu ai aplicația, o descarci direct din App Store sau Google Play și înregistrezi un card BT. Ulterior, tot ceea ce trebuie să faci e să inițiezi un transfer de bani, o donație, către numărul 0758 380 000.

Și gata, banuții ajung direct în contul Asociației Little People. Poți să faci asta de mai multe ori, orice sumă între 5 și 4000 de lei.

Asa cum va spuneam, putem facem asta doar impreuna.  

Pentru fiecare donație făcută de voi, Banca Transilvania, mai pune 5 lei.

Ce zici? Are you in?