31 iulie 2020

Economiseste simplu si rapid cu #neoapp 💰

 

Daca prioritatea ta este viitorul, avem vesti bune pentru tine. 😊 Acum iti poti crea singur un depozit fara sa ajungi la banca, direct din #neoapp. Cu Neo poti alege oricand sa economisesti. Fie ca vrei sa strangi bani pentru o vacanta in jurul lumii, un laptop nou sau poate chiar un apartament, Neo e aici pentru tine. Ba chiar vine si el cu partea lui, ca sa iti indeplinesti mai repede obiectivele. 📌

 

Pentru aceia carora le place sa traiasca clipa, dar au timp sa se gandeasca si la viitor, am creat Depozitele mele in Neo. Sa fim seriosi, e 2020! S-a dovedit pana acum ca e mult mai eficient sa iti tii banii la banca decat la saltea sau la ciorap. Si pana la urma, de ce sa nu faci asta daca dureaza doar cateva minute sa-ti deschizi un depozit?

 

Cum merge treaba cu depozitele in #Neoapp 💰

 

Well, ce trebuie sa stii este ca iti poti deschide un depozit in oricare dintre cele 15 valute pe care le cunoaste Neo: RON, EUR, USD, GBP, HUF, MDL, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, JPY, NOK, PLN, SEK. Totul cu o singura conditie! Trebuie sa ai un cont deschis in moneda in care vrei sa economisesti pentru a putea introduce suma. Daca nu ai un cont deschis in acea valuta, iti poti deschide unul rapid cat ai spune #neo. By the way...dap, exista o suma minima de la care pleaca fiecare depozit. Aceasta depinde de valuta aleasa de tine. De exemplu, suma minima pentru un depozit in RON e 100 lei, in EUR e 250 €, in GBP e 250 £… si tot asa.Tu alegi perioada pentru care vrei ca banii tai sa fie in siguranta la BT, iar noi iti aratam ce dobanda ti-am pregatit. Tine minte: perioada si dobanda difera in functie de valuta.

 

Sii...#neoapp mai are ceva pentru tine. 🎁 Se numeste NeoRadar si face exact ce ii spune numele: verifica sa nu depasesti limita cheltuielilor si te ajuta sa-ti cunosti mai bine comportamentul financiar.

 

Niciodata nu e prea tarziu sa incepi sa economisesti!

 

NeoBT.

Made with 💙 by Banca Transilvania