15 ianuarie 2019

Ghid de supravietuire cashless, pentru antreprenori

Chiar daca ti-ai finalizat deja rezolutiile pentru 2019, trebuie neaparat sa adaugi si asta pe lista. Cum ar fi sa renunti la cash anul acesta si sa folosesti alternative smart care sa te ajute sa economisesti mai mult timp pentru afacerea ta?

Nu credem ca ar fi foarte greu. Asta pentru ca te sustinem si noi, sa stii!

 

  1. Depui bani in cont in doi timpi si trei miscari! 

Stiai ca poti sa depui numerar in orice cont curent, in lei sau valuta, direct de la bancomatele noastre multifunctionale? Asta inseamna ca nu mai trebuie sa astepti la ghiseu sa depui banii ci faci asta oricand vrei tu.

Verifica online unde gasesti un bancomat BT Express Plus in apropiere.

 

  1. Life in plastic is fantastic, cum ne place noua sa zicem.

Cardurile business te ajuta si ele sa scapi de cash. In plus, vezi toate tranzactiile lunare si iti administrezi mai usor cheltuielile, separandu-le pe cele personale, de cele facute in interes de serviciu.

Iar in momentele in care cardul nu iti e la indemana, te poate salva telefonul. Descarci gratuit aplicatia BT Pay, iti adaugi cardurile business si poti sa faci plati contactless direct cu telefonul, daca acesta are sistem de operare Android si tehnologie NFC inclusa. Pe langa asta, poti sa vezi tranzactiile efectuate si sa iti verifici soldul. Si nu doar atat!

Gasesti aplicatia in Apple Store sau Google Play

 

  1. Internet in slujba bancii, banca in slujba ta.

Sau, mai bine spus, bun venit la banca ta mobila, deschisa la orice ora, care iti ofera acces nelimitat la toate conturile firmei tale. Le administrezi singur de oriunde ai fi, oricand doresti, prin BT24 Internet Banking & Mobile Banking. De exemplu, poti sa faci plati in valuta catre Trezoreria statului sau sa virezi salariile direct in conturile angajatilor tai.

Mai mult, transferi fonduri online, reincarci cartele telefonice si achizitionezi roviniete online! Toate astea de pe calculator, tableta sau telefon. Oricum preferi! 

 

Odata ce te-ai obisnuit fara banii cash, le poti oferi aceeasi experienta placuta si clientilor tai. Asa ca, da-le posibilitatea de a plati cu cardul. Instalarea POS-urilor BT este gratuita, iar costurile de achizitie si transport, precum si consumabilele si instalarea dispozitivelor POS sunt suportate de noi.

 

Iar daca ai intrebari despre IBAN-ul sau soldul contului tau scrie-i lui Raul, chatbot-ul nostru dedicat antreprenorilor. Il gasesti pe Facebook Messenger sau Skype.