17 mai 2021   |   Timp de citire: 4 minute

IMM To Go: Cont online in no time

La BT, antreprenoriatul se face To Go. Da, da, ai citit bine. Sa conduci o afacere, am aflat de la cei ca tine ca nu e tocmai usor, asa ca ne-am pus in gand sa facem #banking in stilul tau. Adica rapid, 100% online si mereu on the road.

 

Ti-am pregatit doua pachete de cont curent, in functie de experienta ta in antreprenoriat. Daca esti la inceput, avem pentru start-up-ul tau Contul Primul An Gratuit cu care te sustinem in lumea antreprenoriatului prin zero costuri pentru cam tot ce ai nevoie in primul an de activitate: card de debit Visa Business Silver, Internet & Mobile banking, cont curent si operatiuni nelimitate in lei si valuta si nu doar atat 😉.

 

In cazul in care ai acumulat deja experienta, iar afacerea ta are peste un an, atunci optiunea potrivita pentru tine este pachetul Nelimitat. Acel pachet de #banking care iti ofera tot ce ai nevoie plus inca un pic, pentru ca business-ul tau sa nu stea pe loc nici macar o secunda. Time is money, right? Si ca lucrurile sa se potriveasca si mai bine, ai 4 variante din care poti alege, in functie de operatiunile pe care le faci luna de luna cu partenerii tai de afaceri.

 

Ca sa ai toate datele necesare de la bun inceput, iata care sunt criteriile pentru un cont in no time:

  • E nevoie sa fii rezident si sa detii o carte de identitate emisa in Romania.
  • Trebuie sa fii tu reprezentantul legal si asociatul unic al firmei pentru care vrei sa deschizi contul.
  • Este important sa NU ai deja un cont curent la BT ca persoana juridica.
  • Firma ta sa fie inregistrata la RECOM ca un SRL, un SRL-D sau un PFA.

 

Destul de basic, acum hai sa vedem ce acte trebuie sa ai la indemana pentru ca procesul sa fie fast and smooth:

  • Cartea de identitate;
  • Actul constitutiv al firmei pentru SRL/SRL-D sau Rezolutia pentru PFA – practic actul de capatai al companiei;
  • Certificatul Unic de Inregistrare (CUI-ul 😊) – stii tu, documentul ala pe care ti-l cere toata lumea cand vine vorba despre firma ta.

  

Ok, daca ai totul pregatit, intra pe site, urmeaza pasii si in cateva minute ai terminat.

Pssst, in cazul in care mai ai nevoie de vreo informatie pe parcurs, ti-am pregatit si un video care sa iti dea o mana de ajutor, chiar aici:

 

 

By the way, intr-o lume pe repede inainte e indicat sa imortalizezi momentele speciale, asa ca… nu uita sa zambesti frumos la selfie (vezi tu despre ce e vorba pe parcurs, cand intri pe fluxul de deschidere) 😉.

 

Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Officer, Banca Transilvania