29 octombrie 2020 ย  | ย  Timp de citire: 4 minute

Legatura dintre carduri si dragoste? 3 ani

Se spune ca dragostea dureaza 3 ani. Tot atat este valabil si un card. Cardurile au insa o supra-putere: se reinnoiesc automat. Totusi, ce facem cand se termina dragostea ๐Ÿ˜Š ne expira cardul?

In ziua de azi, cardurilor (fizice) nu le place sa fie singure, mai ales ca fiecare poate avea perechea lui virtuala ๐Ÿ˜Š digitala in aplicatii si gadget-uri precum BT Pay, Apple Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay. Compatibilitatea este 100%: cand cardul fizic expira, expira si cel digital. Dar nu ramai niciodata fara card. Cum vine asta? Pana cand ai noul card in buzunar (dar si dupa, bineinteles) poti folosi perechea lui digitala din super-app-ul BT Pay fie ca vrei sa platesti cumparaturile cu telefonul, fie ca vrei sa transferi bani.

Despre noile carduri, cu toata dragostea ๐Ÿ’›:

 • Impreuna pana la finalul lumii lunii ๐Ÿ˜Š: Daca un card expira, de exemplu, in octombrie, poate fi folosit pana in ultima zi a lunii.

 • E alegerea ta: inainte de expirarea cardului primesti de la noi un SMS cu vestea ca relatia cu vechiul card se apropie de final, iar tu poti alege daca noul card sa il primesti acasa sau daca preferi sa vii tu dupa el la BT.

  Alegerea 1 - cardul vine la tine:

  Iti trimitem cardul acasa/la adresa indicata de tine, iar contravaloarea trimiterii prin curier o retinem din contul pe care il ai la noi. ย 

  Daca stai in strainatate, rezolvam sa ajunga cardul peste mari si tari. Trebuie doar sa ne suni la +40.264.30.80.28 (Call Center) sau asteptam de la tine un mesaj pe adresa contact@btrl.ro, in care te rugam sa treci detalii precum: prenume, nume, CNP, adresa din strainatate la care sa trimitem cardul + acordul platii curierului.

  Alegerea 2 - vii tu dupa card:

  Daca nu ai optat pentru primirea acasa, cardul te asteapta la agentia/sucursala la care ai deschis cont la BT. Nu te lasa prea mult asteptat/asteptata ๐Ÿ˜Š.

  O alta agentie BT e mai aproape de tine? Nicio problema, suna-ne la 0264.30.80.28 (Call Center) sau treci pe la agentia respectiva si spune-ne ca doresti sa primesti cardul acolo.

 • Ai un mare like de la noi daca atunci cand vii la BT iei cu tine vechiul card. Noi il preluam si avem grija ca dematerializarea lui sa fie prietenoasa cu mediul.

 • Prietenul la nevoie se cunoaste: Daca nu poti prelua personal noul card, nu e problema, insa persoana care vine in locul tau la banca trebuie sa aiba imputernicire prin procura notariala cu apostila cand vine la noi.

 • Contactless love: Poate stiai, poate nu, toate cardurile BT sunt contactless.

 • Unele lucruri, totusi, nu se schimba nici la capitolul carduri, cum ar fi PIN-ul, care nu se va schimba pentru noul card reemis la scadenta. Tu, insa, ai oricand optiunea sa il schimbi de la orice bancomat BT.

 • Mai e un pas: Noul card trebuie activat la un bancomat BT. Cum? Folosind PIN-ul vechiului card. Daca inainte sa ajunga la tine noul card fizic l-ai adaugat pe cel nou in BT Pay, in format digital, nu mai e nevoie sa treci pe la bancomat pentru activare.

Din 3 in 3 ani e timpul sa ne schimbam cardul ๐Ÿ’ณ. Daca se apropie momentul, aceste informatii sigur prind bine pentru a fi intr-o relatie cat mai buna cu tine noul tau card.


Editor: Laura Petrehus, Director Adj. Comunicare & PR, Banca Transilvania