24 iunie 2019

Mesajele-cheie transmise de Leontin Toderici, Director General Adjunct COO, la conferinta Digital Transformation

Banca Transilvania a fost reprezentata de Leontin Toderici, Director General Adjunct – Chief Operations Officer, la conferinta Digital Transformation, organizata de publicatia The Diplomat in 19 iunie a.c., in Bucuresti.

Leontin Toderici s-a referit la evolutia serviciilor financiare digitale in Romania, impactul noilor tehnologii, relatia BT – fintech-uri, BT Open Banking, BT Pay si la noi proiecte ale bancii in domeniul digitalizarii. Mesajele-cheie transmise au fost urmatoarele: 

  • La BT mergem pe omnichannel: reteaua traditionala, care cuprinde peste 500 se sedii, coexista cu canalele digitale de banking. Este probabil ca tranzactiile sa se mute tot mai mult in online, insa produsele de high engagement – cum ar fi creditele ipotecare - sa ramana mai mult on-side.
  • Banca este foarte deschisa la colaborarea cu fintech-urile: avem parteneriate cu cateva fintech-uri, iar solutiile lor ne ajuta sa oferim clientilor o experienta cat mai buna.
  • Ne bucuram ca aplicatia BT Pay are priza la public. Lansam permanent facilitati noi si are peste 200.000 de utilizatori.
  • Proiecte BT urmatoare, pe val: cel mai important este NEO, care nu doar ca va inlocui BT24 Internet Banking si Mobile Banking, ci va fi un nou mod de a face banking.
  • Asteptarile clientilor sunt mari si se schimba rapid, de aceea este nevoie din partea bancilor de anticipare si de pregatire pentru cerinte si trenduri noi.

Evenimentul a avut speakeri si participanti din companii care investesc in tehnologii digitale, iar subiectele discutiilor au fost despre Technology Innovation, Business Inovation si Customer Experience.