20 noiembrie 2019

Nelimitat… oriunde si orice!

Ca antreprenor, ai destule lucruri la care sa te gandesti. La clientii tai, la angajati… la tot ce tine de dezvoltarea afacerii tale. Tocmai de aceea, relatia cu banca ar trebui sa fie una cat mai simpla, ca tu sa nu mai ai si grija asta.

 

Stim ca pentru tine, un pachet simplificat si bine pus la punct te-ar putea ajuta sa iti gestionezi mai eficient operatiunile, atat in reteaua BT, cat si in afara ei. Atat in lei cat si in valuta. De aici si numele: “Oriunde si orice”.


Care vor fi cele 4 pachete?


Practic, ai la un loc, in pachetul de baza, tot ce ai nevoie pentru firma ta: plati si incasari in reteaua BT, 5 ridicari de numerar de la ATM-urile BT, Card Visa Business Silver, BT24 Internet+Mobile si 40 de notificari pe cont.

 

Iar daca afacerea ta e mai mare, atunci ai 3 variante din care poti alege, in functie de numarul de operatiuni pe care le faci lunar cu partenerii tai, in lei, euro, dolari, franci sau orice alta valuta.

Ti-am spus ca va fi mai simplu, nu?

👉 Vrei sa afli mai multe? Urmareste video-ul cu Vlad Andriescu, redactor sef la start-up.ro, Tibi Moisa si Daniel Szekely.