16 ianuarie 2019

Online, asa cum te-ai obisnuit si ne-am obisnuit

Inca stai pe ganduri daca sa iti deschizi un cont curent la noi? Poate nu stii ca poti aplica online si fara costuri. Mai mult, ai card de debit asociat contului si faci retrageri numerar, toate gratuite. De 18 ani. 

Dar hai mai bine sa vezi cat e de usor sa iti deschizi cont la noi:

1. Orice relatie incepe cu un prim pas

Asa ca, inainte de toate, avem nevoie de cateva informatii despre tine, cum ar fi: numele tau, cum te putem contacta, domiciliul. Doar atat.

2. Banii tai sunt importanti pentru tine, e firesc

Mai ales sa ai acces la ei atunci cand ai nevoie si fara sa astepti, asa ca, odata cu solicitarea deschiderii de cont ai posibilitatea sa iti alegi un card asociat. Selecteaza-l pe cel potrivit tie: Mastercard Mondo, Visa Electron… iar daca esti student, avem un card dedicat, BT Omnipass.

3. Gata, acum ai si cont si card de debit asociat

Odata ce ai primit un sms de la noi te asteptam sa iti ridici cardul din unitatea BT aleasa de tine. Si ai de unde alege, suntem banca de langa tine. Avem peste 500 unitati

Pentru ca ne place sa ne gandim la toate, pe cat de usor este sa iti deschizi un cont la BT, pe atat de simplu este sa iti gestionezi banii: 

 

Pentru atunci cand iesi din casa doar cu telefonul, ai la indemana BT Pay. Descarci gratuit aplicatia BT Pay, iti adaugi cardul tau in aplicatie si poti sa faci plati rapide daca acesta are sistem de operare Android si tehnologie NFC inclusa.

Stim ca telefonul e mereu la tine, cum stim ca poti face banking de pe telefon, de oriunde si oricand, prin BT24 Mobile Banking. Pe scurt, vorbim de banca ta mobila, deschisa la orice ora prin care poti face peste 20 de operatiuni: trimiti si primesti bani, iti administrezi cardurile si reemiti online PIN-ul lor, faci schimb valutar, simulezi un credit… poti sa iti incarci chiar si cartela telefonica si sa iti achizitionezi rovinieta. Cool, nu?

Iar atunci cand folosesti produse bancare, pot sa apara situatii neprevazute, stim asta. Pentru toate aceste situatii poti conta pe Intreb BT. In 2018, peste 1,26 milioane de persoane au folosit platforma.