02 noiembrie 2016

Shopping online. Cu Mastercard ID Check: sigur si simplu, cat ai spune „Adauga in cos”

Ia-ti ramas bun de la inrolarea manuala a cardurilor, precum si de la incercarile repetate de a-ti aminti o parola, atunci cand ai mai mare nevoie! Avem vesti bune! Incepand din 8 noiembrie a.c., tranzactiile online vor deveni mai simple si mai sigure, intrucat inrolarea cardului tau BT in sistemul securizat Mastercard ID Check se va face automat. De asemenea, nu mai trebuie sa retii nicio parola!

De ce trebuie sa tii cont incepand din 8 noiembrie?

  1. Parola pe care o folosesti acum pentru a valida tranzactiile online va fi inlocuita cu o metoda la indemana, dar care iti ofera un plus de siguranta – un cod unic trimis prin SMS, pentru fiecare tranzactie.
  2. Din 8 noiembrie, parola pe care o folosesti in prezent nu va mai fi valabila. Pana la aceasta data, insa, poti folosi parola pe care o ai acum si iti poti chiar tu inrola cardul aici: Mastercard si Visa.


Cum faci shopping online, avand in vedere vestea buna?

La fel cum se intampla si in prezent, dupa alegerea produsului pe care il cumperi online vei introduce datele cardului. La comerciantii inrolati in Mastercard ID Check, va aparea suplimentar o pagina care solicita introducerea unei parole.

Modificarea consta in faptul ca vei primi, prin SMS, codul unic pentru tranzactia ta, pe care il vei introduce in pagina mentionata. Dupa verificarea parolei, plata se va finaliza rapid.

Atentie, insa, este important ca numarul de telefon care exista in bazele de date BT sa fie corect. Altfel, nu vei putea primi codul prin SMS.

Pentru a ne trimite numarul de telefon sau pentru a te asigura ca numarul inregistrat este corect, suna-ne la *8028! Pentru a vedea mai multe detalii, acceseaza pagina Plati cu cardul pe internet.

Pentru a fi mereu in siguranta atunci cand faci cumparaturi online, incearca sa achizitionezi produse de la comercianti inrolati in Mastercard ID Check. De asemenea, nu dezvalui nimanui datele cardului si evita sa folosesti un calculator public atunci cand cumperi de pe internet. Mai multe intrebari si raspunsuri despre Mastercard ID Check gasesti in sectiunea dedicata de pe platforma Intreb BT.