27 aprilie 2018

Vrei sa experimentezi programul Work&Travel, dar iti lipseste ceva… Hai la BT!

Programul Work&Travel este una dintre cele mai frumoase experiente din studentie, din ce spun cei care au facut sau fac parte din el. Daca si tu te-ai gandit sa pleci in strainatate pentru o vara, poti conta pe noi :). Te sustinem cu un imprumut de pana la 3.500 de euro (sau echivalent in lei) pentru o perioada de pana la 2 ani, pentru plata taxelor aferente programului Work&Travel.

 

Programul Work&Travel inseamna activitate, prieteni si culturi noi, dar si oportunitatea de a vedea alte locuri si tari diferite.

Te putem ajuta cu un imprumut pentru:

  • taxa de inscriere in programul Work&Travel
  • alte taxe (taxa SEVIS, taxa Consulara)
  • costul biletului de avion
  • cheltuieli de buzunar: maxim 15% din valoarea creditului 

 

Sigur ca este necesar sa fii inscris la o facultate de stat sau privat, la zi sau la distanta, la buget sau la cu plata, in Romania sau in strainatate, dar si sa ai la tine o dovada ca ai fost acceptat in programul Work&Travel.

 

Poti sa ceri acest imprumut in numele tau, deja ai deja venituri sau pot sa ceara imprumutul parintii tai. Tu decizi daca suma o primesti integral sau in transe periodice. Iar daca vrei, in primele 6 luni poti alege sa nu platesti din imprumut nici rata, dar nici dobanda aferenta. Aici regasesti mai multe detalii despre imprumutul Work&Travel de la BT.

 

Hai la BT, e primul pas pentru experienta Work&Travel.