BaBeTe, campania de shopping bancar lansata de BT cu ocazia sarbatorii Babelor. 9 zile de promotii

Povestea campaniei BaBeTe, lansata de Banca Transilvania, incepe in 1 martie a.c. si dureaza noua zile, adica de trei ori mai mult decat orice minune :).

Inspirata din sarbatoarea Babelor, campania de shopping bancar are loc exact in aceeasi perioada cu aceasta, in 1 – 9 martie a.c. si aduce reduceri peste reduceri la produse si servicii BT dedicate persoanelor fizice si companiilor - imprumuturi, carduri, bratara BT contactless, Internet Banking si Mobile Banking, leasing etc. -, pentru ca romanilor sa le mearga bine tot anul. Haideti sa ii aflam povestea!

Printre prioritatile BT pentru inceputul de an s-a numarat inclusiv o noua campanie de shopping bancar, care sa le completeze pe cele lansate de banca in ultimii trei ani, in premiera pe piata din Romania: Bank Friday, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc si Bank to School. Fiecare dintre acestea a adus rezultate peste asteptari privind vanzarea online de produse bancare, deci motivul a fost cu atat mai puternic. Am pastrat ce este mai bun, ca mecanism, dar ne-am lasat si inspirati – ca si concept si oferta – si iata ce a iesit!  

Babele + BT: 9 zile de shopping bancar

Daca in trecut pe vremea aceasta a fost DragoBT (campanie cu un concept care ducea cu gandul la sarbatoarea iubirii la romani, Dragobete), de aceasta data ne-a inspirat sarbatoarea Babelor. Pentru ca tine de traditia romaneasca si pentru dureaza cateva zile. Dar si pentru ca anunta intr-un mod original primavara mult asteptata. Ideea s-a nascut in-house, la BT, iar ca dezvoltare a luat 2 saptamani bune, printr-o colaborare a catorva colegi de la Segmente & Produse Retail si de la Marketing & Comunicare.

Asa cum spune traditia, romanii aleg o zi din perioada 1 – 9 martie pentru a fi “baba” lor si, in functie de cum este vremea in data respectiva, se spune ca asa va fi anul pentru ei. Soarele ar insemna un an bun, dar nici ploaia nu este semn rau pentru ca ar anunta un an rodnic.

Lista de shopping de la BT, cu ocazia BaBeTe-lor

BaBeTe este o campanie, dar si o sarbatoare a intregului Grup Financiar Banca Transilvania avand in vedere oferta bancara, dar si de la cateva dintre companiile Grupului BT. Aceasta are loc exclusiv online, pe siteul BT, unde sunt pregatite 9 zile de promotii, asa incat fiecare zi din perioada 1 – 9 martie a.c. vine cu reduceri pentru clientii bancii, precum si pentru cei care doresc sa lucreze de acum inainte cu BT. Ceea ce aduce nou fata de de alte campanii de shopping bancar este ca fiecare zi, fiecare BaBeTa vine cu oferte noi.

Lista de cumparaturi online de BaBeTe:

Pentru persoane fizice:

 • Imprumuturi de nevoi personale; credite de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj;
 • Carduri Star Forte; Carduri de debit personalizate cu poza + SMS Alert (serviciu prin care se primesc prin telefon informatii despre statusul tranzactiilor cu cardul si despre intrarile de bani in cont);
 • Bratara contactless – lansata de BT in premiera in Romania, in 2016;
 • Abonament la BT24 Internet Banking si Mobile Banking;
 • BT Sign Up - deschidere online a unui cont in lei, cu card de debit atasat + SMS Alert;
 • BT Trade – serviciu de tranzactionare busiera;
 • Salariu la Banca Transilvania + Card de debit Visa Electron.

Pentru companii mijlocii si mici:

 • Leasing pentru Femeia Antreprenor;
 • Opel Corsa in Leasing Operational;
 • Abonament la BT24 Internet Banking si Mobile Banking pentru clientii persoane juridice si persoane fizice autorizate, respectiv pentru medici;
 • BT Alert – serviciu prin care se primesc pe telefon informatii despre soldul zilnic al contului, incasari, cecuri si biletele la ordin etc. (pentru persoane juridice, respectiv pentru medici);
 • BT Mic – imprumuturi care ajuta afacerile mici sa creasca. Fara avans chiar si pentru pentru firmele noi, care au minim 3 luni de activitate;
 • Contul Primul An Gratuit plus BT Alert – o serie de gratuitati pentru firmele aflate in primul an de activitate;
 • CIP Online – platforma BT online prin care se pot obtine rapid informatii despre incidente de plata.

Prin BaBeTe, banca transforma zilele capricioase ale inceputului de primavara in zile norocoase de shopping bancar. Cum e baba BaBeTa ta :)?