12 noiembrie 2019

Bank Friday, here we go again!

A inceput numaratoare inversa pentru cel mai mare eveniment de shopping online de la BT 😊

Yep, that’s right, Bank Friday e imediat aici, in 15 noiembrie mai exact, iar noi deja suntem pregatiti sa iti aducem cele mai interesante oferte din domeniul bancar. Asa ca ce spui? Esti gata sa testezi terenul? 

…in timp ce te asezi confortabil, avem un scurt video pe care ar fi pacat sa nu il vizionezi, just saying… 

Si pentru ca ne-ati tot spus ca ar fi fain sa venim cu o dobanda mai mica pentru credite, anul acesta am acceptat provocarea, iar de Bank Friday venim cu cea mai buna oferta la creditul de nevoi personale. Adica o dobanda fooooaaarte greu de refuzat, practic la tot ce iti doresti. Fie ca povestim despre o renovare de zile mari sau despre masina aia la care te tot gandesti de ceva timp, noi spunem DA! Iar daca vrei sa vorbim despre procente, e ok, suntem pregatiti! Datele de la campania din 2018, vorbesc de la sine:

Exact cum ai vazut si in grafic, in primele 30 de minute unele dintre produse au fost de-a dreptul epuizate, iar pagina online a campaniei a fost vizitata de catre 6.000 de persoane in fiecare ora. A lot, right? 💪


Ce e mai frumos decat gandul ca poti face cumparaturi avantajoase chiar si dupa Black Friday? Lucrurile pe care ti le doresti nu ar trebui sa ajunga la tine doar o data pe an, asa ca, in spiritul anului #faracompromisuri, iti aducem cardul nostru de cumparaturi STAR cu 200 de lei in puncte cadou. Spor la cumparaturi!

Antreprenor? Ai nimerit la tanc! Stii deja ca dezvoltarea este punctul forte al afacerii tale, dar ce inca nu ai aflat este ca noi putem sa iti dam o mana de ajutor la acest capitol. Ce spui de zero costuri? Ti-am pregatit un pachet intreg pe care mai poti sa il personalizezi cu extraoptiunile potrivite pe business-ul tau.

Un mic sfat totusi. Fii cu ochii in patru si hai pe pagina campaniei sa fii printre primii care primesc ofertele. Anul trecut a fost agitatie mare cand a venit vorba despre produsele Bank Friday (uite chiar aici topul 😉), asa ca nu mai sta pe ganduri! 😜 

Si acum ca ne-am incalzit, a venit timpul pentru la pièce de résistance. Nu-i asa ca nu ai refuza o oferta electrica? Yeeeaah… Nici noi! Tocmai de aceea de Bank Friday 2019 in oferta noastra am inclus masini full electrice, oferite in leasing cu dobanda 0% si comision lunar de gestiune zero. Altfel spus, tu pentru ce culoare optezi?

Editor: Mihaela Ban, Ofiter Marketing si Comunicare, Banca Transilvania