02 septembrie 2015

BT Flying Blue te duce in Europa Exotica

Brad Florescu, autorul blogului www.tedoo.ro, continua calatoria sa de descoperire a teritoriilor indepartate care apartin sau au apartinut Europei.

El a calatorit zeci de mii de kilometri prin aer, pe apa si pe uscat, a vizitat doua insule din Oceanul Indian: La Reunion si Mauritius si patru din Marea Caraibilor: Martinica, Santa Lucia, Dominica si Guadeloupe.

Banca Transilvania sustine calatoria lui Brad, prin cardul de calatorie oferit, BT Flying Blue Premium, care ii permite si sa acumuleze mile premiu la fiecare cumparatura. Air France Romania a oferit zborurile necesare vizitarii celor 6 insule.

Brad a testat cardul BT Flying Blue Premium in timpul calatoriei, si a descris experienta lui aici.

Descopera intregul serial al calatoriei lui Brad:

In articolele postate pe blogul sau de calatorie, Brad ofera impresii de calatorie, informatii despre bugetele estimative necesare pentru o asemenea vacanta, istoria locurilor vizitate, aspecte legate de istoria spatiilor vizitate, dar si sfaturi mai mult decat utile.

In ultimul articol publicat, Europe Exotica (8). Dominica. Aici se odihnește Dumnezeu, descrie cateva aspecte interesante despre Dominica: pe insula se regasesc 365 de rauri si paraie, cate unul pentru fiecare zi din an, 22 din cei 70.000 de locuitori ai insulei au trecut de varsta de 100 de ani si insula gazuieste multe pasari greu de gasit in alte zone ale globului, precum colibri.

Imaginile sunt realizate de Brad Florescu.

 

Europe Exotica 1

Europe Exotica 2

Europe Exotica 3

 Europe Exotica 5