27 iulie 2017

BT, partener principal East European Music Conference si ARTMania Festival

ARTMania Festival se desfasoara in perioada 28-29 iulie la Sibiu, iar anul acesta Banca Transilvania este sponsor principal al festivalului, dar si al primei editii a conferintei East European Music Conference. Festivalul ARTMania de muzica rock si metal se desfasoara in fiecare vara in Romania, incepand cu 2006,

 

Conferinta East European Music Conferenceisi propune sa aduca impreuna pe cei mai importanti reprezentanti ai industriei europene de spectacol: peste 500 de experti, autoritati ale statului implicate in reglementarea sectorului creativ, promoteri români si principalii operatori de pe piata internationala a festivalurilor, vor fi prezenti la acest eveniment, pentru a dezbate teme de actualitate din industrie.

 

In continuarea conferintelor, va incepe festivalul ARTmania. In cele doua zile de festival vor concerta atat artisti nationali, cat si internationali precum Tarja, You and Me at Six, Devin Townsend Project, Lacuna Coil, Riverside, Coma, Beyond the Black si Walkways. Ii asteptam pe toti fanii lor la spatiul BT Hub pentru a se intalni cu acestia, la o sesiune de meet & greet imediat dupa fiecare concert, intre orele 20:00 si 00:00.

 

De asemenea, toti participantii au card de festival, pe care il vor putea incarca in punctele de top-up, pentru a plati contactless. Pentru incarcarea acestuia, fie cu cash, fie cu card bancar, vom avea 11 puncte de incarcare (Credit Points). Acestea sunt deschise:

  • Joi, pana la ora 00:00
  • Vineri, pana la ora 01:00
  • Sambata, pana la ora 02:00

 

La finalul festivalului, daca nu te-ai prezentat la un credit point, conform programului de mai sus, iti poti recupera banii de pe cardul de festival completand online un formular:

  1. Downloadezi aplicatia Festipay din App Store sau Google Play
  2. Inregistrezi cardul de festival contactless in aplicatie prin introducerea seriei (este afisata pe card) si a pin-ului (este afisat pe chitanta care se primeste odata cu cardul)
  3. Selectezi optiunea “Request Refund”
  4. Introduci nume si IBAN

 

Completarea online a formularului in aplicatia Festipay se poate face pana cel tarziu 31 iulie 2017, ora 23:59. 

Gasesti aici regulamentul de utilizare al cardurilor de festival contactless.

 

Distractie placuta!