20 martie 2017

BT sustine cu mandrie filmul romanesc. Sponsor principal al Galei Premiilor Gopo

BT sustine editia a XI a Premiilor Gopo, evenimentul care premiaza in fiecare an performanta din cinematografia romaneasca. Evenimentul se va desfasura marti, 21 martie, la Teatrul National „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, iar amfitrionul galei va fi actorul Alexandru Bogdan.

Trofeele decernate in cadrul Galei Premiilor Gopo sunt stabilite in urma votului a 400 de profesionisti din cinematografia autohtona.

In acest an, printre actorii care vor urca pe scena pentru a inmana premiile se numara si: Victor Rebengiuc, Dana Dogaru, Marian Râlea, Diana Cavallioti, Ana Ularu, Raluca Aprodu si  Tudor Istodor.

In cadrul evenimentul se vor desemna trofee pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, dar si Premiul pentru Intreaga Cariera – oferit actorului Ion Dichiseanu, Premiul Gopo pentru Intreaga Activitate – acordat actorului Valentin Uritescu.

Va invitam sa urmariti transmisia live de la gala, pe siteul www.premiilegopo.ro sau la TVR 2.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR) si Asociatia Film si Cultura Urbana (AFCU), cu sprijinul Babel Communications si Centrul National al Cinematografiei.