03 septembrie 2015

#Calatorestecumine: 5 curajosi au calatorit prin toata Romania pe motocicleta

5 curajosi au strabatut Romania pe motocicleta, intr-un tur de 14 zile, pornind in fiecare zi inspre destinatia pe care o decid fanii din social media. Singura regula: nu se intorc in locurile vizitate deja.

Pornit de la visul lui Ivo, initiatorul proiectului, #calatorestecumine poate fi vazut ca fiind si un experiment social, ce-si propune sa raspunda la intrebarea: ce poate face social media daca ii dam puterea de decizie? Orice persoana interesata a putut urmari in social media hastagul #calatorestecumine, pentru cele mai noi postari din timpul calatoriei.

Echipa de motociclisti a fost formata din: Cristian Hrubaru, Aurelian Tirle, Ioan Nagl, Ivo Bobal si Miroslav Gyurian. Lor li s-au alaturat alti 13 membri ai echipei: soferi auto, cameramani si fotografi, care s-au asigurat ca intregul proiect reuseste.                                                                                      

In timpul calatoriei, cei 5 au descris pe blog Romania descoperita: trasee inedite, informatii utile despre posibilitati de cazare sau masa si intalnriea cu multe persoane interesante.

Dupa terminarea turului Romaniei va fi pregatit un documentar al calatoriei care va fi prezentat in diferite festivaluri de film, avandu-se in vedere inscrierea filmului si la Motocycle Film Festival Brooklyn.

BT sustine #calatorestecumine, punand la dispozitia celor 5 curajosi Picture Card care sa le aminteasca calatoria lor.

Imaginile sunt realizate de echipa #calatorestecumine.

Calatoreste cu mine

Calatoreste cu mine

Calatoreste cu mine

Calatoreste cu mine

Calatoreste cu mine