01 iulie 2015

Cardul BT poate deveni cardul cu amintiri. Stii cum?

Asa este ca iti plac lucrurile personalizate? Cand deschizi smartphone-ul, poza de fundal iti aminteste de vacanta, iar desktopul laptopului, de catelul de acasa. Pe Facebook, poza de profil este unul dintre selfie-urile tale reusite. Ce ai spune sa ai si un card la BT, cu un design creat chiar de tine? Unic, asa cum vrei tu, cu ce poza vrei tu.

 

Cardurile Visa Electron şi MasterCard Mondo de la BT pot fi acum personalizate cu o fotografie pe care o alegi chiar tu, uite asa:

  • fie dintre pozele personale
  • fie din galeria BT, unde te asteapta aproximativ 100 de poze frumoase, pe care le-am grupat pe mai multe categorii, ca sa ai de unde alege: sport, moda, tehnologie ... si multe altele

 

Aplici foarte simplu, online, in doar 5 pasi, aici: http://www.bancatransilvania.ro/cardultau/. Intra ulterior pe email pentru a vedea designul final al cardului. Ia aproximativ 2 zile lucratoare pana cand iti confirmam pe email ca imaginea este potrivita. Iar in aproximativ o saptamana dupa ce aplici, vei primi cardul!

 

Cateva informatii in plus, ca asa e in banking: cele doua carduri pe care le poti personaliza sunt carduri de debit, le poti folosi in tara sau in strainantate si sunt contactless. Pe ele poti primi bursa sau salariul, bani de acasa, poti plati cumparaturile online sau direct la comercianti, dar si facturile la bancomatele bancii noastre. Doar 50 de lei te costa acest card, cat o pizza si un suc :) Si trebuie sa ai 14 ani impliniti pentru a avea card BT.

 

Si, uite asa, cardul BT devine cardul tau cu amintiri!

 

#btcoolbank #cardcupoza