22 iunie 2016

Cardurile BT Flying Blue. Cum transformi cumparaturile in bilete de avion

Daca intrebi 5 scriitori, pictori, sau alt tip de artist, cum se masoara timpul, bag mana in foc ca cel putin 2-3 dintre ei iti vor “mestesugi” niste raspunsuri de le poti interpreta cu tratatul de filosofie langa tine.

 

Eu sunt construit mai simplu. Matematic! Timpul ramas pana la urmatoarea vacanta. Mai am 2 saptamani pana plec acolo, peste doua luni ajungem dincolo, avem doar 3 zile de stat nu stiu unde … Si cred ca ti-am mai spus ca ma enerveaza la culme sa nu am ceva “in asteptare”. Parca traiesc degeaba.

 

Imi place cand colegi, prieteni, necunoscuti, vin si ma intreaba de prin calatorii, imi cer sfaturi. Simt ca nu am muncit degeaba – si ma refer aici la blog – in toti acesti 3 ani. E tare fain sa le transmiti si altora acest “microb” al travelului, desi sunt convins ca toata lumea il are, numai ca la unii nu se (prea) manifesta din cauza programului istovitor de la locul de munca, sau pentru ca nu au cu cine sa calatoreasca, ori ca banii sunt o resursa limitata. Asa ca daca puteti, oameni buni, dati (aproape) toti banii pe vacante, sa nu va para rau cand, la batranete, veti fi pusi sa raspundeti la intrebarea “eu cu ce m-am ales din viata?”, vorba cantecului.

 

Si daca tot vorbeam despre planificare, cu permisiunea ta, iti prezint doua carduri numai bune pentru cei care calatoresc – BT Flying Blue, doua carduri care practic transforma sumele pe care le cheltuiesti zi de zi in mile, pe care ulterior le vei putea folosi pentru a cumpara bilete de avion sau alte lucruri. Vezi aici lista partenerilor din programul Flying Blue.

 

Despre cardul BT Flying Blue

Cardul BT Flying Blue este un card de credit prin intermediul caruia utilizatorii isi pot transforma cumparaturile in bilete de avion si produse duty-free. Acesta a fost realizat de Banca Transilvania in parteneriat cu Flying Blue prin AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul este disponibil in doua variante: BT Flying Blue Classic sau BT Flying Blue Premium.

 

Cardurile BT Flying Blue “Classic” si “Premium”

Versiunea “Classic” a cardului de tip VISA are ca beneficii principale: 1,5 mile Flying Blue pentru fiecare 4 RON cheltuiti la AIR FRANCE KLM, TAROM si in strainatate si 1,0 mile Flying Blue pentru fiecare 4 RON achitati cu acest card in Romania.

Cardul BT Flying Blue “Premium” are ca beneficii principale: 2,0 mile Flying Blue la fiecare 4 RON cheltuiti la AIR FRANCE KLM si TAROM, 2,5 mile Flying Blue la fiecare 4 RON cheltuiti in strainatate si 1,5 mile pentru fiecare 4 RON achitati in Romania.

Milele se pot folosi pentru a cumpara bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, up-grade clasa de zbor, produse din magazinul online Flying Blue Store sau alte produse si servicii la peste 100 de parteneri (hoteluri, inchiriere masina, etc).

 

De ce sa iti faci card

Aplica acum pentru cardul BT Flying Blue (link), foloseste-l la cumparaturile zilnice si poti castiga pana la 5.000 de mile premiu, si chiar doua bilete de avion la Amsterdam, Hamburg, Geneva sau Paris!

Daca iti faci cardul pana pe data de 30 iunie 2016 ai ca bonus de bun venit 3.000 sau 5.000 de mile, in functie de cardul ales. In plus, ai zero lei comision de emitere si tot zero lei comision anual in primul an de utlizare.

Afla aici mai multe detalii:  www.bancatransilvania.ro/flyingblue

 

*Articol preluat de pe Blogul MihaiJurca.ro.