06 septembrie 2016

Ce a pregatit BT pentru tine la Bucharest Street Food Festival, un eveniment cu gust bun si cu bun gust

Bucharest Street Food Festival, primul festival de acest gen din Bucuresti, dedicat street foodului, incepe joi, 8 septembrie, la Romexpo. Festivalul reuneste cel mai mare numar de locații cu mancare adunate vreodata in Romania, dar are pregatite si concerte pentru participanti. Mancaruri din 10 bucatarii internationala, muzica, bun gust si gust bun.

BT a pregatit pentru tine:

Un sistem de plata cashless

Te asteptam cu 10.000 de carduri de festival contactless, cu care vei putea plati in cadrul festivalului. Pentru incarcarea acestora ai la dispozitie 20 de puncte de incarcare (Credit Points).

Zona BT

Te asteptam la cortul BT daca vrei sa te relaxezi intr-unul dintre fotoliile bean bags, iar daca vrei sa-ti faci poze , te asteptam la gif box-ul BT.  Spre incantarea celor mici, vom veni si cu mascotele Kid Cont: Leul, Maimutica si Dino.

Bucharest Street Food Festival combina cultura street foodului cu muzica. O parte dintre artistii care vor concerta la festival sunt: Nouvelle Vague, Jaya the Cat, Golan, Șuie Paparude și Culese din Cartier - Tot satul.

Ne vedem la Bucharest Street Food Festival!