20 februarie 2019

Cele mai intalnite intrebari au raspuns pe Intreb BT

Situatiile vin si pleaca, dar atunci cand te confrunti cu unele mai putin placute vrei sa le gasesti rezolvare cat mai repede. Si cat mai usor.

Partea buna e ca la BT poti afla rapid informatii despre banking. Pentru toate aceste situatii poti conta pe Intreb BT.

Dar hai mai bine sa vedem cateva situatii la care Intreb BT are rezolvare. :)

 

Vrei sa iti blochezi cardul

Poate esti printre cei norocosi, insa chiar si asa, ti se poate intampla sa-ti pierzi cardul. E firesc, cum cardul e mai mereu cu tine si il folosesti atat de des. E bine sa stii ca nu trebuie sa ai cardul mereu la indemana, te poate salva telefonul. Descarci gratuit aplicatia BT Pay, iti adaugi cardul si poti sa faci plati contactless direct cu telefonul, daca acesta are sistem de operare Android si tehnologie NFC inclusa. Gasesti aplicatia in Apple Store sau Google Play

Bine, bine, dar cum ramane cu cardul pierdut? Stii ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti blochezi cardul. Te intrebi cum poti face asta rapid?

 

Ai nevoie de IBAN

Sa prespunem ca este ora 23:00 si ai nevoie rapid de niste bani. Cand, in sfarsit ai gasit pe cineva care sa te imprumute, iti cere sa-i comunici IBAN-ul contului tau. Te intrebi ce cod IBAN ai si cum il poti afla? 

Si in caz ca nu stiai, poti primi foarte simplu bani si prin BT Pay. Ai nevoie doar de numarul de telefon si sa aveti amandoi descarcata aplicatia. 

 

Vrei sa afli ce venituri sunt acceptate cand soliciti un credit

Un lucru e sigur, ai nevoie de un imprumut pentru planul pe care in sfarsit vrei sa-l pui in actiune si te intrebi care sunt veniturile acceptate? Partea buna e ca la BT acceptam o gama variata de venituri atunci cand vine vorba de credite.

Cand ai o intrebare e firesc sa cauti un raspuns. Si stim, de atatea ori se intampla sa ai nevoie de unul “acum”. 

Pe Intreb BT gasesti raspuns la cele mai intalnite intrebari despre banking. In 2018, peste 1,26 milioane de persoane au folosit platforma.