0%

Cu zamBT si cu visele in buzunar la Targul de Cariere din Cluj-Napoca. Ne vedem in 24 si 25 octombrie!

19 octombrie 2017 Timp de citire 5:00 minute

Esti la facultate sau la masterat si tocmai ai reinceput cursurile. Fiind octombrie, programul a reintrat oarecum in normal, cu primele cursuri si intalniri cu prietenii. Dar … vrei ceva mai mult: sa fii deja pe picioarele tale, asa cum ai invatat tot acasa, cand ai luat hotararea sa studiezi la Cluj. Poate ca esti din Cluj si decizia a fost mai usoara, poate ai venit  in Cluj, cu vizele in buzunar, pentru a studia.

Sau poate ca recent ai terminat facultatea, masteratul si e momentul acela in care …, da, si tu vrei sa te descurci singur. Tot cu vise in buzunar.

 

Ce faci in 24 sau in 25 octombrie?

Ia visul cu tine si spune-ne “prezent” la Targul de Cariere, la Sala Polivalenta din Cluj, marti sau miercuri, in 24 octombrie (orele 10 - 19) sau 25 octombrie (orele 10 - 16), cand poti tu. Hai la BT Corner!

Ne-am facut deja temele: am pregatit detalii despre joburile entry level pe care le avem in Cluj şi despre programul de internship care se apropie, BT Journey. Dar si despre beneficiile 360° pe care le poti avea daca vei face parte din echipa noastra.

 

Banking cu zamBT

Iata cateva exemple de joburi entry level pe care le avem la noi la banca, despre care ne face placere sa iti vorbim la Targul de Cariere: administrator cont, responsabil relatii clienti, auditor junior sau analist de business junior. Ne potrivim daca te simti bine pregatit (din toate punctele de vedere :)), esti deschis la nou, ai spirit de echipa si perseverenta, esti orientat spre rezultate, ai capacitate de analiza, de sinteza si de munca. In mod sigur ne vei atrage atentia in mod deosebit daca esti incantat de ideea de a lucra la BT si daca ai o pasiune pentru banking :).

 

BT Journey, internship cu zamBT

Daca iti place mai mult ideea de a participa la un program de internship, esti student in ultimul an de facultate sau esti la masterat ori proaspat absolvent, o idee buna este BT Journey. Si despre acesta o sa iti vorbim mai mult la Targul de Cariere. Ai un plus (de la noi :)) daca esti deja implicat in activitati diverse, cum ar fi organizatiile studentesti sau voluntariat.

Hai sa iti spunem cate ceva despre BT Journey, programul de internship pe care il organizam in aceasta toamna, in principiu, in noiembrie. Acesta inseamna o luna petrecuta la banca noastra, cam 4 ore/zi, insemnand atat ore “la clasa”, dar si practica in agentiile si sucursalele noastre sau in Sediul Central. Depinde de specializarea pe care o ai si ce iti doresti. De asemenea, este o oportunitate sa te intalnesti cu colegi de-ai nostri, inclusiv cu persoane din top management si de a afla direct de la ei ce este bankingul si cum este sa lucrezi la Banca Transilvania. Si, pentru incurajari in plus, iti spunem ca, dintre cei 20 de participanti are au fost la BT Journey in mai a.c., aproape 70% sunt acum colegii nostri.

 

Te asteptam la BT Corner, la Targul de Cariere!

Venind la Targul de Cariere te intalnesti cu doua dintre colegele noastre, Dorada Gliga si Andra Cocioc.Dorada este de 11 ani in echipa BT, dintre care 3 au fost in cadrul echipei de Resurse Umane. Specializata in Management si HR, este de parere ca fiecare intalnire cu o persoana care isi doreste sa ajunga la BT este pentru ea o oportunitate de invatare. Ii place deopotriva sa comunice si sa asculte. Este de parere ca pentru a reusi in cariera ai nevoie de pasiune, rabdare si perseverenta. Andra a inceput “calatoria” in BT acum un an, odata cu participarea la programul de internship BT Journey, ceea ce i-a adus oportunitatea de a lucra tot in echipa de HR a bancii. Este specializata in Economia comertului, turismului si serviciilor si, dupa cum ne spune ea, vine si pleaca de la banca intotdeauna cu zamBT.

 

Hai sa iti spunem cateva cuvinte despre echipa BT tocmai pentru ca, inainte de toate, Banca Transilvania inseamna oameni. Suntem peste 7.000 in echipa. Si tineri, si cu experienta pentru ca media de varsta este de 34 de ani. Pentru aproximativ 1.600 de colegi, banca noastra este primul loc de munca. Ti-ar placea sa fim colegi, ce zici?

 

Ne-am gandit la toate :): cum tinem legatura online

Daca nu poti veni la Targul de Cariere, nu inseamna ca este perioada ta mai putin norocoasa. Stim – pentru ca si noi am fost studenti odata :) - cursuri, ploaie afara, un weekend prelungit pe undeva, mai ales daca nu esti din Cluj. Plus ca ti-ai promis ca anul acesta o sa mergi la toate cursurile. Dar uite cateva idei pentru a tine legatura cu noi:

  • In functie de ce esti interesat – job sau internship - ne poti trimite CV-ul aici: cariere@btrl.ro, respectiv internship@btrl.ro. Spune-le si prietenilor tai!
  • O idee buna este sa arunci o privire pe siteul nostru, pe pagina Cariere.
  • Iar o idee foarte la indemana este, de asemenea, sa ne urmaresti pe Linkedin si pe Facebook pentru ca aici postam mai ales informatii care te-ar putea interesa. Nu puteam lipsi, de asemenea, de pe Instagram, Twitter si Pinterest :).

Daca iti doresti sa faci parte din povestea noastra, hai la BT! Cu curaj, cu zamBT, cu vise in buzunar. Asa am fost si noi.

Ți-a plăcut acest articol?
0
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.