Cum recuperezi banii ramasi pe cardul de consumatie de la Untold Festival

Pentru a recupera simplu si rapid banii ramasi pe cardul de consumatie de la Untold Festival poti alege una dintre urmatoarele variante :

 

  • Soliciti recuperarea sumelor ramase la orice Credit Point din spatiul festivalului, in timpul derularii acestuia sau luni 3 august a.c., pana la ora 12, la urmatoarele Credit Points: Camping, Hotel Sport, intre Sala Polivalenta si Cluj Arena, Sala Polivalenta (inspre Somes) si la intrarea VIP (Sala Polivalenta).
  • Vizitezi unul dintre cele doua sedii BT din Cluj-Napoca: Matei Corvin (Piata Unirii nr. 22) sau Eroilor (Bulevardul Eroilor nr.36) luni, 3 august, intre orele 12 si 17 si de marti 4 august pana vineri 7 august, intre orele 9 si 17.
  • Soliciti recuperarea sumelor ramase online, pe pagina: www.bancatransilvania.ro/untold. Vei descarca si apoi vei completa un formular cu datele tale (inclusiv contul bancar), apoi un curier va veni sa ridice de la tine cardul de consumatie si formularul completat. BT va vira sumele ramase pe cardul de la festival in contul tau bancar, deschis la orice banca din Romania.

 

Mai multe detalii despre functionarea cardurilor de consumatie gasesti aici, iar aici gasesti lista Credit Points de la Untold Festival.

Banca Transilvania, partener oficial al Untold Festival, sustine sistemul de plata cu carduri de consumatie pentru festival, furnizate de Festipay.

Comentarii