17 septembrie 2020   |   Timp de citire: 3 minute

Cumpara de la o afacere mica

Mai stii brutaria mica de la colt? Sau aprozarul din care in fiecare dimineata iti cumperi cele mai proaspete legume? Ori poate pizzeria din cartier care te salveaza atunci cand iar arzi mancarea? Sigur le stii. Pentru ca de fiecare data cand ai avut nevoie de ele au fost acolo, iar oamenii din spatele tejghelei te-au intampinat mereu cu un zambet si o vorba buna.

 

Ei bine, a venit ziua in care le poti intoarce favorul antreprenorilor din spatele micilor afaceri, de care tu si ai tai te-ai bucurat! 😇

 

Am adunat aproape 50 de antreprenori carora sa le afli povestea, cu ups and downs, cu mici bucurii si o pandemie care a preluat controlul economiei de cateva luni. E o situatie dificila, dar micii intreprinzatori precum Marian, Adrian sau Cristi nu renunta la afacerile lor si nici nu credem ca ar trebui. Plus ca, vin cu o doza de inspiratie, care iti arata ca se poate. Direct de la cei care s-au reinventat, care au venit cu ceva nou si care stiu ca mic nu inseamna neputincios.

 

Pe vreme de pandemie, ne adaptam! Sau dupa cum ar spune Marian de la DOT: ”Inca asteptam sa se contureze noua normalitate. Intelegem ca lucrurile nu vor reveni la ceea ce stiam si suntem pregatiti pentru a ne adapta si a continua aceasta afacere.”

 

Vino si tu sa ne dai o mana de ajutor, tot ce e de facut e sa cumperi de la o afacere mica. Si e totul foarte simplu! Data viitoare cand iesi din casa, opreste-te la cafeneaua de la colt! Micii antreprenorii precum Adrian de la New Spot cu siguranta iti vor multumi ca le-ai trecut pragul.

 

Sau daca te gandesti ca poate e timpul sa economisesti, in loc sa mergi in primul supermarket care iti iese in cale, suna-l direct pe Cristi! El e fondatorul Golden Pigs si iti va livra cea mai cool pusculita pe care ai vazut-o vreodata.

 

Nu ii stii pe micii antreprenori romani care sunt suficienti de incapatanati incat sa nu se dea batuti? 

Atunci vino sa iti facem cunostinta cu cativa!

 

Vino sa ii cunosti pe Blogul BT Mic!

 

Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Officer, Banca Transilvania